Chronoss
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
geçtiğimiz cuma günü itopyada aldığım sistemi hazırlık aşamasındayken daha kargoya vermeden iptal ettim. iptal talebi geçtiğimiz pazartesi onaylandı ve bana 3 gün içerisinde bu iadenin parasının geleceği söylendi. sonra 3 gün geçti fakat hiç bir para gelmedi. biz de itopya müşteri hizmetlerini aradık mail de attık fakat her seferinde verilen cevap aynı oldu. onlar parayı halkbank'a göndermişler burdan sonrası artık bankanın prosedürlerine bağlıymış. bizde bankaya gittik gerçekten böyle bir para iadesi gelmişmi sistemde bekletiliyormu diye bankaya gittiğimizde böyle bir paranın hiç gelmediğini, gelseydi aynı gün iadenin hesabımıza yansıyacağını söylediler. bende o günden bu güne her gün itopyaya mail atıyorum whatsapptan yazıyorum telefondan arıyorum ve onlara gerçekten parayı gönderdiklerine dair dekont atmalarını istiyorum ama her seferinde cevap aynı "İlgili departmana ilettim. Dönüş olduğunda bilgi vereceğim." 2 gün boyunca bunu söylediler hatta bankaylada iletişime geçtiğini söyledi bi müşteri temsilcisi fakat hala param gelmedi. "ilgili" departmandan da bi geri dönüş gelmedi 47bin tl param şu an ortalıkta yok. şimdi nasıl bir yol izlemem lazım?