Arama sonuçları: *

1. Sıla Gönen

F/P KLAVYE KULAKLIK ÖNERİSİ

mantıklı teşekkür ederim deneyeceğim
  2. Sıla Gönen

Kulaklığı beğendim kullanıyormusun peki 1590182637 nasıl yani yumuşak bir şey derken
  3. Sıla Gönen

Bu klavyeyi kullanıyormusun şuan kullanıyorsan eğer bilek desteği hakkında ne düşünüyorsun şuan kullandığım klavyeyi bilek desteği sert olduğu için değiştiriyorum çünkü
  4. Sıla Gönen

Red switch
  5. Sıla Gönen

Merhaba arkadaşlar Başlıkta görüldüğü gibi klavye ve kulaklık almak istiyorum bütçem toplam 500 TL klavyede bilek desteği olursa iyi olur
  6. Sıla Gönen

Corsair Spec Delta Stokları

kaç günde eline ulaştı acaba ?
  7. Sıla Gönen

Steam 2 Adet Bedava Oyun

Interkosmos uçak simülatörmü?
  8. Sıla Gönen

Teşekkürler yardımların için gayet açıklayıcı oldu 1590101483 Hangi siteden sipariş vermiştin?
  9. Sıla Gönen

Peki sence teknobiyotik güvenilir mi? kasayı sipariş vermem için çok fazla şikayet gördüm hakkında
  10. Sıla Gönen

Ram:https://urun.n11.com/bellek-RAM/Corsair-cmk8gx4m1d3000c16-vengeance-8gb-3000mhz-ddr4-cl16-siyah-P294426457?gclid=Cj0KCQjwzZj2BRDVARIsABs3l9Leef8g5EPRjl4U3XRRRzQkDX1rNDHPge-ENVMl21UnM74KRu5eoxkaAuUxEALw_wcB&gclsrc=aw.ds 8X2 16 GB Ekran...
  11. Sıla Gönen

Evet sıfırdan tek tek parça olarak topluyorum temel bileşenlerin siparişini verdim tek eksiğim kasa psu ve ekipmanlar kaldı
  12. Sıla Gönen

PC kendi kendine kapanıyor sonra açılıyor. Abilerim bi yardım edermisiniz nolu?

Moralini bozmak için söylemedim donanım arşivi sana yardımcı olup sorunu çözebilir
  13. Sıla Gönen

Sistemdeki parçalara göre nasıl seçebilirim kaç W yeterli olduğunu nasıl anlayabilirim ?
  14. Sıla Gönen

PC kendi kendine kapanıyor sonra açılıyor. Abilerim bi yardım edermisiniz nolu?

Bende el capitan sistem sipariş etmeyi düşünüyordum ama bu tarz sorunlar çok fazla gözüme çarptığı için tek tek toplamaya karar verdim
  15. Sıla Gönen

Tanıtım videosundan gördüğüm kadarıyla gayet iyi hava akışına sahip bir kasa bu kasayı alabiliri fiyatıda gayet uygun spec deltaya oranla bu kasaya psu dahilmi ?
  16. Sıla Gönen

Ayrıda olabilir kendimde alabilirim ayriyeten içindede olabilir kasanın performansını etkilemeyecekse fark etmez yani
  17. Sıla Gönen

Kasa hakkında bilgim yok denecek kadar az 600-800 tl arası bütçem var önceliğim hava akışı yüksek olması tavsiyelerini alabilirim
  18. Sıla Gönen

oh sonunda teşekkür ederim
  19. Sıla Gönen

Var olarak gözüküyor ama link bulamadım 1590092404 Daha çok güvenilir sitelere bakıyorum
  20. Sıla Gönen

Bu kasanın satışını bulamadım baktığım sitelerde stokta yok yanıtını aldım satışını bulabilen link atarsa sevinirim
Geri