Corsair Spec Delta Stokları

Ayrıda olabilir kendimde alabilirim ayriyeten içindede olabilir kasanın performansını etkilemeyecekse fark etmez yani
PSU konusunda, bileşenlere göre yeterli seviyede seçim yapman gerekiyor.

Benim önereceğim kasa Dark Guardian, fiyatı da bu aralar gayet uygun, özelliklerine göre iyi kasa, alınabilir. ( 462 TL + kargo = 490 TL )
Hava konusunda da, ön taraf full MESH panel,
kasa 4 tane RGB fan ile geliyor.
İstersen ekstradan 2 tane alt tarafa, 2 tane üst tarafa olmak üzere ekstra 4 fan daha takabiliyorsun.
Fan kontrolcüsü de 8 fan destekliyor. Sıvı soğutma da takabilirsin, tamamen sana kalmış yani.

Ürün linki;
Tanıtım videosu;

PSU konusunda, bileşenlere göre yeterli seviyede seçim yapman gerekiyor.

Benim önereceğim kasa Dark Guardian, fiyatı da bu aralar gayet uygun, özelliklerine göre iyi kasa, alınabilir. ( 462 TL + kargo = 490 TL )
Hava konusunda da, ön taraf full MESH panel,
kasa 4 tane RGB fan ile geliyor.
İstersen ekstradan 2 tane alt tarafa, 2 tane üst tarafa olmak üzere ekstra 4 fan daha takabiliyorsun.
Fan kontrolcüsü de 8 fan destekliyor. Sıvı soğutma da takabilirsin, tamamen sana kalmış yani.

Ürün linki;
Tanıtım videosu;

Tanıtım videosundan gördüğüm kadarıyla gayet iyi hava akışına sahip bir kasa bu kasayı alabiliri fiyatıda gayet uygun spec deltaya oranla bu kasaya psu dahilmi ?

Tanıtım videosundan gördüğüm kadarıyla gayet iyi hava akışına sahip bir kasa bu kasayı alabiliri fiyatıda gayet uygun spec deltaya oranla bu kasaya PSU dahilmi ?
Hayır, PSU olmadan satılıyor. PSU dahil versiyonları da var, ama onlar gereksiz pahalıya geliyor.
PSU'yu bileşenlerin gereksinimine göre kendin seçip alırsan, daha mantıklı olur.

Hayır, PSU olmadan satılıyor. PSU dahil versiyonları da var, ama onlar gereksiz pahalıya geliyor.
PSU'yu bileşenlerin gereksinimine göre kendin seçip alırsan, daha mantıklı olur.

Sistemdeki parçalara göre nasıl seçebilirim kaç W yeterli olduğunu nasıl anlayabilirim ?

Sistemdeki parçalara göre nasıl seçebilirim kaç W yeterli olduğunu nasıl anlayabilirim ?
Onları hesaplayabiliyorsun.
Misal; 1600 AF + 1660 Super için 700W PSU almaya gerek yok.
Sen sıfırdan sistem mi topluyorsun?

Onları hesaplayabiliyorsun.
Misal; 1600 AF + 1660 Super için 700W PSU almaya gerek yok.
Sen sıfırdan sistem mi topluyorsun?

Evet sıfırdan tek tek parça olarak topluyorum temel bileşenlerin siparişini verdim tek eksiğim kasa psu ve ekipmanlar kaldı

Evet sıfırdan tek tek parça olarak topluyorum temel bileşenlerin siparişini verdim tek eksiğim kasa PSU ve ekipmanlar kaldı
Kasayı Guardian alırsın.
Ekipmanları da Cuma indiriminden alırsın.
Bileşenler neler? PSU'yu da ona göre alırsın.

Kasayı PSU dahil 2.5 hafta önce 820 TL'ye aldım. Yanımda yatıyor şuan. Piyasadaki en ucuz fiyatı 890 tl.

Geri