Arama sonuçları: *

1. B

Discord yayınım bozuk

Merhaba arkadaşlar, iyi günler, iyi akşamlar. 26.03.2026 tarihinden sonra Discord'da DM ve Discord sunucularında ekran paylaştığımda yayını izleyen kişilerin yayında laglanmalar, ekran titremeleri, ışık patlamaları, süzmeleri olduğunu belirtiyor. 25.03.2026 tarihinde herhangi bir problem yok...
  2. B

Mafia the old country kasıyor

Malesef yok nerdeyse tüm ayarları denedim RX grafiklerini fln da oyun hala drop yiyor patch gelmesi şart etrafı rander atmasında problem var etrafı yükliyecem diye 50 60 fps den anlık 10 15 fpslere düşüyor dropluyor oyunu
  3. B

Mafia the old country kasıyor

Kesinlikle optimizasyon sorunu var dostum muhtemelen bir güncelleme ile düzeltirler.
  4. B

Sanırım bilgisayarımda trojen var

Malesef Görev yöneticisini açınca direk kendini kapatıyor muhtemelen çünkü görev yöneticisini açınca kullanımı düşünüyor işlemcinin fotmat atmayı denedim fakat format da atamıyorum usbm şuan yok
  5. B

sistemim ortalama bir sistem normal şartlarda boşta işlemci en fazla 20 25 kullanımına çıkıyor fakat exeyi açtığımdan beri işlemci kullanımım 60 den aşağı düşmüyor
  6. B

Baktım biraz ama ücretsiz nerden kurabileceğimi bulamadım bi link atabilme şansınız varmı 1761169798 Ayrıca format atsam düzelir mi?
  7. B

anonim bir yerden oyun hilesi açmaya çalıştım The Crew Motorfest de para hilesi için
  8. B

Merhabalar 3. parti bir uygulama yüklediğimden beri bilgisayarımda CPU kullanımı 60 70 lerde fakat görev yöneticisini açtığım zaman bu kullanım hemen kendini 10 20'lere düşürüyor bir exe açtıktan sonra olduğunu düşünüyorum bunu nasıl düzeltebilirim trojen veya minig olmadığını nasıl anlarım...
  9. B

Monitördeki ekran sürekli gidip geliyor

Merhabalar, İyi günler dilerim arkadaşlar ilk defa forum dan yardım alıcam umarım yardımcı olabilirsiniz. Konuya gelmek gerekir ise bilgisayarımı günde ilk defa açtığımda monitördeki görüntü sürekli gidip geliyor belli bir süre sonrasında (3 5 dakika) herhangibir problem kalmıyor gün içersinde...
Geri