Mafia the old country kasıyor

shawna

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar ekran kartım rx5700 xt işlemcim r5 5600x 16 gb ram var ama bu özelliklere rağmen en düşük ayarlarda bile mafia the old country oyununda 50 60 fpsi geçmiyor ve her 5 saniyede takılıyor başka yaşayan var mı yoksa optimizasyon sorunu mu

Kesinlikle optimizasyon sorunu var dostum muhtemelen bir güncelleme ile düzeltirler.

Arkadaşlar ekran kartım rx5700 xt işlemcim r5 5600x 16 gb ram var ama bu özelliklere rağmen en düşük ayarlarda bile mafia the old country oyununda 50 60 fpsi geçmiyor ve her 5 saniyede takılıyor başka yaşayan var mı yoksa optimizasyon sorunu mu
Ayarlardan directx varsa bak directx i kapatıp öyle dene birde.

Ayarlardan directx varsa bak directx i kapatıp öyle dene birde.
Malesef yok nerdeyse tüm ayarları denedim RX grafiklerini fln da oyun hala drop yiyor patch gelmesi şart etrafı rander atmasında problem var etrafı yükliyecem diye 50 60 fps den anlık 10 15 fpslere düşüyor dropluyor oyunu

Aynı sorun benim b580 ekran kartımla oynarken de olmuştu baya uğraşmıştım düzelmemişti kasması. Sonra sabah güncelleme gelince kasma gitmişti ama oyundan soğuduğumdan bırakıp oynamadım. Bu yıl çıkan en kötü optimizasyonlu oyun felandır kendisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,807
Üyeler
186,107
Son üye
blackburnqs
Geri