Arama sonuçları: *

1. D

Fitgirl'den nasıl oyun indirilir

1)fitgirl güvenilir mi? 2)fitgirlden nasıl oyun indiricem
  2. D

SWA TOOL V2 güvenilir mi

SWA TOOL V2 steam daki oyunları bedavadan hesaba ekliyordu güvenilir mi? bir youtube kanalında gördüm
  3. D

Rx 6600 ekran kartı çalışmıyor

Oyun oynarken bir anda görüntü gitti ve cızzz diye ses gelmeye başladı daha sonra bilgisayarım kendisini yeniden başlattı Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartına baktım aktif olmadığını gördüm aktif etmeye çalıştığımda başarısız oldu diyor şimdi ne yapmam lazım ekran kartım yanmamış koku gelmiyor...
  4. D

Film veya dizi önerisi

Film ve dizi arıyorum Film için bilimkurgu aksiyon macera Dizi için bilimkurgu sürükleyici örneğin stranger things gibi
  5. D

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak

Valla daha sağlıklı olsun diye 3 lü prizi duvardaki prize taktım akım korumalı prizide 3lü prize taktım akım korumalı prizede kasayı taktım
  6. D

Yardım Sinerjiden alışveriş yapılır mı ?

Sinerjiden alabilirsin güvenilir yer
  7. D

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak

Merhabalar tuncmatik akım Korumalı tekli priz aldım akım korumalı prizi direkt duvardaki prize takıp üstüne normal akım korumasız 3 lü priz taksam akım korumalı priz çalışırmı bilgisayarım ve monitörüm icin kullanacagım
  8. D

Ekran karttaki açma kapama gibi tuş ne işe yarar ?

İslemci r5 5600 Ekran kartı rx 6600 Ram 8x8 16gb Anakart asrock a520m-hvs 1752174522 Yani mesela minecraft oynuyorum bir aunucuda güc tüketimi aşırı derecede az fakat islemciyi nerdeyse cok fazla kullanıyor grafiklerim ortada olmasına rağmen 100 200 bazen 50 20 iniyor fps dedigim gibi ekran...
  9. D

Ekran kartım hic bir zaman 80c gectini görmedim full 60 t0 lerde takılıyodu birde oyunlarda ekran kartı güc tüketimi cok az en cok güc tüketimi 60w 70w gördüm 1752161829 Güc yüksekse o kadar performansmı verir
  10. D

Peki acık kullansam ekran kartmın ömrü hemen bitermi yada acıkta o.c ayarlarını düsürebilirmiyim
  11. D

Merhabalar xfx rx 6600 ekran kartını kullanıyorum ekran kartımın üstünde açma kapama gibi tuş var yani tuş solda olunca ekran kartı oyuna girmeden bile fanları çok fazla aşırı derecede sesli dönüyor tuş sağda olunca sessiz oluyur ve sadece ısı yükseldiğinde dönüyor hangi tarafta kalması daha...
Geri