Arama sonuçları: *

• Users: keyos
  • Order by date
  1. keyos

Bi fana bu kadar para verilmeli mi

** salağına bak ya hayatımda ilk kez görüyorum seni. her konusunda yapıyormuşum nddmdndj bu ** salakları anonim falan mı sanıyor kendini neyin sanrısını yaşıyor anlamıyorum. sonra 20 yaşında bebe çıkıyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum diye. raporlayın diye yalvarmış bir de cjkdjdjdks aaa...
  2. keyos

Boş boğazını sktrtme bana şimdi burada. Ne ml sürüsü dolu forumda **. Böyle bir.şey yazdın mı diyorum nerenle okuyorsun.
  3. keyos

Verilmez, neyi soruyorsun? Sen zaten gidip pc gücünü falan boş ver ben foto atarken güzel çıksın demedin mi? Bundan sonra neden verilir mi verilmez mi diye düşünüyorsun artık. Kim sana niye "aynen kanka onda biri fiyatına tamamen aynı performansı alacaksın ama sen bunu al instya atarsın" desin...
  4. keyos

Yemekleri çiğ tartma sorunı

Sayarak yapamazsın zaten sabit yediğinden takip et.
  5. keyos

🔥İndirim MOTOMAX/Garajj satıcı urunlerde %40 indirim

Tamam kanka en komik sensin emoji falan at.
  6. keyos

Dayı sen kimle konuştuğunu karıştırmışsın herhalde. Agv yerine yarı fiyatına ls2 al yazdığım mesaja gelip sadece markaya bakın markadan başka bir şey önemli değil benim abim birim müdürü falan yazmaya başladın. Ne anlatıyorsun anlmıyorum da zaten sağlam dediğim kaska gelip ama sharptan yüksek...
  7. keyos

Birader sen beyin felci mi geçirdin ? Ben konuya ls2 al mesajı attım sen gelip kaç mesajdır ötüyorsun şimdi de ls2 kötü değil ki diyorsun. E madem cevap bulamadığın için evinde otururken dertlenecek kadar koydu neden gelip bana cevap ver diyorsun. Safsata yapıyorsun bir de hâlâ onu dedikten...
  8. keyos

Motor sigortası ve satış durumu hakkında bir soru

Evet hocam aktarma falan yok. O ortamda işlemleri birbiri ardına bağlaman lazım. İadeni alınca zaten indirimin geliyor yine boş boş uğraşma yani. Kazasızlık vb isteyebilirsin. Kendine de bir süre sınırı koymadan sigortanı geçirmiş olursun.
  9. keyos

Gemide çalışmak mantıklı mı?

Tam öyle değil ama çok daha ekstrem tabii ki. Abi elime kadın eli değmedi zaten, mağarada yaşıyorum sayılır... deyip kafayı kırıp dönen de oluyor :) Ama bu işler sözleşmeli zaten. Yani 6 aylık - 1 senelik çıkarsın deneyimlersin sonra kararını verirsin. Denemekten zarar gelmez.
  10. keyos

Motor sigortası ve satış durumu hakkında bir soru

Evet iptal olacak sigortanın parası da iade olacak.
  11. keyos

Gemide çalışmak mantıklı mı?

Gidip gelmiş herkes benzer şeyler söyler. 10 senede biriktireceğin parayı 2 senede biriktirirsin ama o 2 sene hapis hayatı gibi geçer. Hayatından sil yani. Genelde bırakıyorlar zaten. 30'uma kadar hayatı öteleyip güzel başlarım diyorsan mantıklı. Yok ben yapamam ilişki yaşayacağım, ailemle sık...
  12. keyos

Neye cevap vermemi istiyorsun ? Yapay zekaya sordun daha iyiymiş tamam. Kasiyerlik de yapmış helal olsun kusura bakma tebrik etmedim. İkna mı etmeye çalışmalıydım ? Pist kaskı güvenirliliği ile yol kaskı parametrelerinin farkını mı anlatmamı istiyorsun? Bahsettiğin sharp da falan zaten kaskların...
  13. keyos

Cevap da. Neyse abicim sen aiya en güçlü kask yaz.
  14. keyos

ekipmancı yetti sağ ol.
  15. keyos

Motorcu kitle çok ***** oraya bakma. Sadece isimden, şekilden yürüyorlar. Youtuberda ne görürse o iyi oluyor. Yani otomobil araçta bilime, fiziğe bakıyorsunuz da motorda niye kabullenemiyorlar anlamıyorum. Hepsiyle duvara kafa attılar herhalde. Türkiye'de satışı olan kusursuz güvenlik ratingi...
  16. keyos

Sinemaya Gidiyor Musunuz

Ne kadar sevsem de gidilmiyor artık. Hem marvel era benim gibi gidenler için vizyondakileri bitirdi hem gitsen rezil bir ortam. Önünde bağırıp çağıran liseli grubu. Arkanda babasından korktuğu için salonda sevişen çiftler. Çaprazda yemek yemeye gelmiş sürekli kola açan patlamış mısır yiyen orta...
  17. keyos

K1'den daha yüksek bir skor yok maalesef. Neye dayanarak söylüyorsun bunu ? Yarı fiyatına şunu da alabilirsiniz.
  18. keyos

Twitch chatindeki küfürden dava açılabilir mi?

Ne güzel hukukcular bile kanunlardan habersiz. Sorunun cevabı evet. Herkes her şeye dava açabilir. Paranı alır mı ? Evet. Paran ona mı gider ? Hayır. O yüzden genelde intikam hırsıyla açarsa açarlar. Yeni düzenlemelerden sonra zor olsa da kendi de para alabilir. Zaten bu durumda hak ettiğin içn...
  19. keyos

2 yıllık bölümler okunur mu

Okunmaz. Dgs yapman lazım. Sadece 2 yıllık diplomasıyla diplomasızdan çok farkın olmaz. Ama dgs de aşırı basit oradan yürüyebilirsin.
  20. keyos

Korumalı cinsellik test yaptırmalımıyım

Cinsel hastalıklar öyle bir şey değil yıllarca fark etmeden taşıyabilirsin. Ayrıca prezervatif hastalıktan korumaz. Yakalanma şansını ciddi olarak düşürür. Temasla, oral yolla, sızıntıyla hâlâ yakalanma riskin vardır.
Geri