Arama sonuçları: *

1. P

Hissedeki bu haciz nedir çok acil yardım

hiç anlamadık valla orayı
  2. P

ilk tapu müdürlüğü daha sonra da icra dairesine sorayım dimi? fakat bilgi verecekler mi babam yatalak iletişim zor kuruyoruz kendisi de konuşamıyor chatgbt sordum alttaki ufak borç bizim olabilirmiş fakat orda mirasçılar ve 3.kisiler yazıyor parantez içinde de babamın ismi yazıyor, üstteki 6500...
  3. P

babamın hisselerinde hepsinde böyle şerh var daha önce varmıydı yok muydu bilmiyoruz yeni görüyoruz alttaki borç için tebligat gelmişti umursamadık bize geldiyse diğer ortaklara da gitmiştir onlarla görüşmüyoruz yusuf diye biri alacaklı tanımıyoruz etmiyoruz icra dosyamız da yok , üstteki...
  4. P

Bilgisayar olmadan valorant hesabı ban yediğini nasıl öğrenebilirim?

ne yazmalıyım ban olup olmadığını mı
  5. P

uygulama üzerinden etkinleştirdim onu ama güvenemem
  6. P

başlığa yazdığım gibi wild rift oyuna valorant hesapla giriş yaptım böyle bi hata verdi valorant 2-3 aydır oynamıyorum valorant hesabım ban mı yedi bilgisayarım da yok nasıl anlarım bunu hesaba yaklaşık 78 bin yatırdım ilk çıktığından beri yardımcı olur musunuz
  7. P

Kısa saç önerir misiniz?

genetik der ne olacak ki baska vitaminler tam stres 0
  8. P

Kısa saç önerir misiniz?

teşekkürler bilgi için , kadiralkana gitsem anatomik saç mı ne kestirsem kaça patlar 10k varmıdır
  9. P

Kısa saç önerir misiniz?

uzunken neden daha çok dökülür ki , kısa da sanki gözükmez gibi geldi napcagımı sssirdim artik
  10. P

Kısa saç önerir misiniz?

kabullendim şimdiden evet sadece kısaltırıp model bakıyorum saç uzunken seyrek taraflar belli oluyo kısayken belli olmaz diye düşündüm
  11. P

Kısa saç önerir misiniz?

vibivii
  12. P

Öneri Bu Bütçeye Valorant İçin Sistem Önerir misiniz?

teşekkürler bakıcam
  13. P

başlangıç olarak yeterli gibi
  14. P

Masaüstü sistem bu fiyata bulunur mu emin değilim, ama APU tabanlı bir sistem gibi düşünüyorum. 145-165Hz bir monitör ile birlikte almak istiyorum. Klavye, mouse ve kulaklığım da yok. Bütçemi en verimli şekilde nasıl değerlendirebilirim? Laptop da olabilir, ama mecbur kalmadıkça masaüstü tercih...
  15. P

IOS Icloud kilitlendi, çözümü var mı?

suan kullanıyorum face id yok sadece ekran şifresi var biraz araştırdım programları varmış telefonu sıfırlayıp kilidi kırıp yeni icloud açıyorsun vs bi gün satarsam muhtemelen oyle yapcam çünkü bir sürü sey var telefonda önemli başka çözüm bulamadım
  16. P

3 yıllk yd ürünü neden maile gelmiyor onu anlamadım gitti mi telefon şimdi çöp mü oldu kullanmaya devam ediyorum ama eksi yönleri var mı güncelleme yapıyor gibi appstore de sorunsuz yedekleme yapmıyorum
  17. P

merhaba şifreyi defalarca yanlış girdim kilitlendi maile sıfırlama isteğinde bulundum hesap kurtarma devam ediyor 15 saate hazır olcak maile gelicekmiş bilgi diyor ama 24 saat oldu gelmedi yapabileceğim bir şey yok mu telefon 14 telefonu güncelleyebiliyorum kilitlenmeden önce güncelleme vardı...
  18. P

Öneri 15.000 laptop önerir misiniz

arkadaşlarım iyi akşamlar bütçem 15k aradığım özellik laptop olması cok ısınmaması, ne için kullanıcam derseniz tamamen borsa için uygulamalarda kasmasın yeterli bu fiyata valorant oynayabileceğim varsa o da olur ama oyun çok önemli değil bu fiyata monitörlü klavye mouse apu kasa olmaz sanırım...
  19. P

Öneri 1 Milyon TL'ye Alınabilecek Araba Önerisi

aynen hocam teşekkürler otomatik düşünüyorum acemi olduğum için
Geri