Bilgisayar olmadan valorant hesabı ban yediğini nasıl öğrenebilirim?

Peadyte

80+
Reaksiyon skoru
11
başlığa yazdığım gibi wild rift oyuna valorant hesapla giriş yaptım böyle bi hata verdi valorant 2-3 aydır oynamıyorum valorant hesabım ban mı yedi bilgisayarım da yok nasıl anlarım bunu hesaba yaklaşık 78 bin yatırdım ilk çıktığından beri yardımcı olur musunuz

Ekler

• IMG_1747.webp
    IMG_1747.webp
    523.8 KB · Hit: 30
başlığa yazdığım gibi wild rift oyuna valorant hesapla giriş yaptım böyle bi hata verdi valorant 1 yıldır oynamıyorum valorant hesabım ban mı yedi bilgisayarım da yok nasıl anlarım bunu hesaba yaklaşık 78 bin yatırdım ilk çıktığından beri yardımcı olur musunuz
çift aşamalı doğrulamayı aktifleştir basit bir şifre yap forumdan birine at girmeyi denesin girebilirse şifreni değiştirirsin ban yemişse zaten sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çift aşamalı doğrulamayı aktifleştir basit bir şifre yap forumdan birine at girmeyi denesin girebilirse şifreni değiştirirsin ban yemişse zaten sorun yok
çift aşamalı kıusmını falan kendini güvene alman icin söyledim yani şart değil

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çift aşamalı kıusmını falan kendini güvene alman icin söyledim yani şart değil
uygulama üzerinden etkinleştirdim onu ama güvenemem

Hocam Riot Games desteği ile iletişime geçin. Bilgisayarınızın şu anda olmadığını vb. söyleyin sebebiyle birlikte söylerler diye umuyorum.

Geri