Bergee
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim yaşım 25 hayatın kadar bu dediğin olayları biliyorum emin olabilirsin Yazılım vs. ilede uğraşıyorum neyin ne olduğunu biliyorum. Hiçbir şekilde bir şey injectlediğim yok oyuna injectlemeyi bırak oyun açıkken arkada 2 uygulama açıktır spotify chrome tarzı onun haricinde herhangi bir program açık değil. Hesapta kendi şahsıma ait bir hesap ve para yatırdığım hesap enayi miyim gidip o hesapta hile kullanayım kullanacaksam bile giderim hiçbir skini olmayan hesapta kullanırım. 2 kere aynı şeyin başıma gelmesi tesadüf olamaz. Bende betadan beri oynuyorum oyunu merak etme. Bir tanesi battle passli hesabımdı diğeri ise yağmacı ejder opli falan fistanlı çarımdı. Enayi olmam gerekiyor bu hesaplarda hile kullanmam için ki hiç hile denemedim bile bu oyunda. O yüzden kendimden %100 emin olmadığım bir konuda bu kadar ısrarcı olmam bilette gönderdim sürekli aynı cevaplar sürekli. En sonunda tak etti yazdım bundan sonra gerçekten hile kullanacağım kullanmazsam da bende bir şey bilmiyorum. Hile kullanmadan bu banları aldım 2. sefer 2. hwid banım bu saatten sonra hile kullanıp immortal radyant eloda takılırım sıralamaya girerim ban bile yemem. Zannediyor musunuz ki o sıralamadaki herkes emekle geldi oraya Çoğunda hile var legit oynayıp spoofer kullanıyorlar neyse kısaca bende artık hileli bir oyuncu olacağım ban yiyorum madem gerçekten kullandığım için yiyeyimŞunu söyleyeyim oyuna 3. parti bir yazılım inject etmeye çalıştıysan ban yemen çok normal. Skin hilesi tarzı bir şey olur vs. bu hiç fark etmez. Valorant'ı beta zamanından beri takip ediyorum ve hiç haksız yere kalıcı ban atmadı bana. Ben bilinçli şekilde valorant'a 3. parti yazılım inject ettim ve o yüzden o hesaplar kalıcı olarak yasaklandı ki zaten bios sürümünü değiştirince bu hwid ban dedikleri dandik ban kalkıyor. Seni ne olursa olsun haklı bulmuyorum maalesef. Cidden o kadar program, yazılım denedim 2 yıl içerisinde hiç boş yere hwid+kalıcı ban atmadı sistemleri. Eminim ki haberin olmadan ya da bilmeyerek bir şeyler inject edilmeye çalışılmış ya da dosyaları değiştirilmeye çalışılmış. Hepsini geçtim başkasının hile kullandığı bir hesap ile girdiysen kendi bilgisayarına o hesap banlandığı zaman sen de bundan nasibini alırsın ve senin temiz dediğin hesapların da banlanır.
(Özet olarak ya kendin oyuna bir dosya inject etmeye çalıştın ya da hile kullanılmış ama banlanmamış veya banlanmış bir hesap ile kendi bilgisayarına girdiğin için ban yedin, ne olursa olsun o hesaplarının banı açılmayacak) Geçmiş olsun...