Valorant ban sorunu yardım

Merhaba sıfır bilgisayar topladım herşeyiyle 3-4 gün önce normal şekilde valorant oynarken istatistiklerimde düşük ve bilgisayarımda hiçbir yazılım yok windows, visual studio, signalrgb, msi uygulamaları, epic games başka da hiçbirşey yok ama kalcıı olarak ban attı 3-4 gün önce ve manuel olarak doğrulandığını söylediler ticket açtıktan sonra kesinlikle hile kullanmışım öyle söylüyorlar bende dün tekrar yeni bir hesapla girdim 5-6 el oynadım yine hileden banladılar resmen dalga geçiyoralr ticket açıyorum manuel doğrulandı hile kullanmışssınız diyorlar ya ne kullanmışım diyorum söyleyen yok hile kullandıınz diyorlar ne yapabilirim ?
Riot ve ban sistemi... Çok komikler açıkçası.. Adamın birisiyle aynı maça gelirsin, sana, ailene, atana, peygamberine küfür eder. Hiç bir şey olmaz.
Benim gibi küfür etmemiş, hileye dokunmamış bile bir insan çok saçma bir şekilde banlanabiliyor. Neden mi? Çünkü benim kulaklığımın sıkıntılı dönemleriydi temassızlık olunca bilgisayar donuyordu aç-kapa yapmak gerekiyordu. Maçta başıma geldi ve ne oldu tahmin et.
1 YIL BAN.. 😁
Bence CS2 başla. Silah sesleri yeter..

Geri