Arif
80+ Bronze
3.parti program ne kullandın?Güncelleme: 3. Parti program kullandın banını açamayız dediler işin özeti. Yani banım kalkmadı.
3.parti program ne kullandın?Güncelleme: 3. Parti program kullandın banını açamayız dediler işin özeti. Yani banım kalkmadı.
Çoğu zaman siz fark etmeseniz bile bazı kullandığınız yazılımlar veya virüs programları ile bile alakalı olabiliyor , valorantın cheat enginesi (vanguard ) biraz kötü işliyor ve genelde durduk yere ban atıyor veya blitz, vshop gibi uygulamalardan bile ban yiyebiliyorsunuz. Maalesefki açılmıyor bu hiçbir şekilde , eğer kalıcı ban ise.Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce yeni bir sistem kurdum ve valorant oynamaya başladım. Parçaların kimisi sıfır kimisi ikinci el. 23. Seviyeye kadar çıkarttım (ilk hesabım değil daha önce laptoptan oynuyordum ancak yeni pc yeni hesap olsun dedim) dereceli ilk maçıma girdim ve ikinci raunddan sonra ekranımda valoranttan uzaklaştırıldın hata kodu val 5 yazısı çıktı. Şimdide oyuna giremiyorum ve kalıcı uzaklaştırma yazıyor üçüncü parti yazılımdan (yani hileden diyor). Asla hile kullanmadım ve sebepsiz yere ban yedim. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
VAC daha iyi çalışıyor, ancak uzun zamandır piyasada olduğu için neredeyse herkes bypass yolunu biliyor. bir kaç aya valorantta hile var diye ağlayacak zaten çoğu oyuncu...Çoğu zaman siz fark etmeseniz bile bazı kullandığınız yazılımlar veya virüs programları ile bile alakalı olabiliyor , valorantın cheat enginesi (vanguard ) biraz kötü işliyor ve genelde durduk yere ban atıyor veya blitz, vshop gibi uygulamalardan bile ban yiyebiliyorsunuz. Maalesefki açılmıyor bu hiçbir şekilde , eğer kalıcı ban ise.
Blitz , vshoptan ban yiyen var mı hocam. Aktif olarak vshop kullanıyorumÇoğu zaman siz fark etmeseniz bile bazı kullandığınız yazılımlar veya virüs programları ile bile alakalı olabiliyor , valorantın cheat enginesi (vanguard ) biraz kötü işliyor ve genelde durduk yere ban atıyor veya blitz, vshop gibi uygulamalardan bile ban yiyebiliyorsunuz. Maalesefki açılmıyor bu hiçbir şekilde , eğer kalıcı ban ise.
vshop nedir hocam oynadıkça vp kazandıram bir şeymiBlitz , vshoptan ban yiyen var mı hocam. Aktif olarak vshop kullanıyorum
Hocam imkansız. İkinci biletimde gelen cevabı atıyorum size;biraz peşinden kovala arkadaşım da yedi 3.partiden , 4 5 defa ticket ve mail attı çözüldü 1k lık hesabı vardı
Merhaba sırf sana banı kaldırmak için hesap açtım cs falan geçtiysen boş verHocam imkansız. İkinci biletimde gelen cevabı atıyorum size;
“
Merhaba,
Daha önceki taleplerinde konu hakkında sana detaylı bilginin aktarıldığını görüyorum. Yapılan incelemede hesabına uygulanan işlemde hata olmadığı seninle paylaşılmış. Bu hesabın yeniden aktif olmasını talep ettiğin tüm biletler bundan sonra otomatik olarak kapatılacaktır.
Rhexary
Riot Games Oyuncu Destek”
Taleplerinde yazmışlar bide awq. Yani bu kadar saçma bir sistem. Hile kullansam yemin ederim içim acımaz. Hileyi bırak hile sayılabilecek blitz gibi programlarda yok. Antivirüste malwarebytes. Yani niye hile dedi onu açıklamadıkları gibi (açıklamazlarda zaten) üstüne birde katı kural uyguluyolar ya deli oluyorum.
valorant desteğe yazArkadaşlar yaklaşık 10 gün önce yeni bir sistem kurdum ve valorant oynamaya başladım. Parçaların kimisi sıfır kimisi ikinci el. 23. Seviyeye kadar çıkarttım (ilk hesabım değil daha önce laptoptan oynuyordum ancak yeni pc yeni hesap olsun dedim) dereceli ilk maçıma girdim ve ikinci raunddan sonra ekranımda valoranttan uzaklaştırıldın hata kodu val 5 yazısı çıktı. Şimdide oyuna giremiyorum ve kalıcı uzaklaştırma yazıyor üçüncü parti yazılımdan (yani hileden diyor). Asla hile kullanmadım ve sebepsiz yere ban yedim. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Benim arkadaşımın hesabı çalınmıştı zaten çift doğrulama felan da yoktu arkadaş listesi siliniyordu bizde oradan anladık 1 gün sonra ban yedi hesabının çalındığı hakkında mail attı ve onların hesabın sahibinin sen olduğuna dair soruları var mesela ilk uğurluk ne ilk ne kadar vp satın aldın tarzında ama bunu herhangi bir hesaptan değil , hesaba giriş yapmadan hesap kurtarma bölümünden yazman gerekli.Hocam imkansız. İkinci biletimde gelen cevabı atıyorum size;
“
Merhaba,
Daha önceki taleplerinde konu hakkında sana detaylı bilginin aktarıldığını görüyorum. Yapılan incelemede hesabına uygulanan işlemde hata olmadığı seninle paylaşılmış. Bu hesabın yeniden aktif olmasını talep ettiğin tüm biletler bundan sonra otomatik olarak kapatılacaktır.
Rhexary
Riot Games Oyuncu Destek”
Taleplerinde yazmışlar bide awq. Yani bu kadar saçma bir sistem. Hile kullansam yemin ederim içim acımaz. Hileyi bırak hile sayılabilecek blitz gibi programlarda yok. Antivirüste malwarebytes. Yani niye hile dedi onu açıklamadıkları gibi (açıklamazlarda zaten) üstüne birde katı kural uyguluyolar ya deli oluyorum.
3.parti yazılımdan ban yemişti o da .Benim arkadaşımın hesabı çalınmıştı zaten çift doğrulama felan da yoktu arkadaş listesi siliniyordu bizde oradan anladık 1 gün sonra ban yedi hesabının çalındığı hakkında mail attı ve onların hesabın sahibinin sen olduğuna dair soruları var mesela ilk uğurluk ne ilk ne kadar vp satın aldın tarzında ama bunu herhangi bir hesaptan değil , hesaba giriş yapmadan hesap kurtarma bölümünden yazman gerekli.