Valorant Haksız Ban attı! YARDIM!

rmzn96

80+
Reaksiyon skoru
182
Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce yeni bir sistem kurdum ve valorant oynamaya başladım. Parçaların kimisi sıfır kimisi ikinci el. 23. Seviyeye kadar çıkarttım (ilk hesabım değil daha önce laptoptan oynuyordum ancak yeni pc yeni hesap olsun dedim) dereceli ilk maçıma girdim ve ikinci raunddan sonra ekranımda valoranttan uzaklaştırıldın hata kodu val 5 yazısı çıktı. Şimdide oyuna giremiyorum ve kalıcı uzaklaştırma yazıyor üçüncü parti yazılımdan (yani hileden diyor). Asla hile kullanmadım ve sebepsiz yere ban yedim. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı?

valorant desteğe yaz çözerler burdan nasıl yardımcı olcaklar

Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce yeni bir sistem kurdum ve valorant oynamaya başladım. Parçaların kimisi sıfır kimisi ikinci el. 23. Seviyeye kadar çıkarttım (ilk hesabım değil daha önce laptoptan oynuyordum ancak yeni pc yeni hesap olsun dedim) dereceli ilk maçıma girdim ve ikinci raunddan sonra ekranımda valoranttan uzaklaştırıldın hata kodu val 5 yazısı çıktı. Şimdide oyuna giremiyorum ve kalıcı uzaklaştırma yazıyor üçüncü parti yazılımdan (yani hileden diyor). Asla hile kullanmadım ve sebepsiz yere ban yedim. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Riota mail at açılır muhtemelen

riota bilet aç

muhtemelen 2. el satın aldığın parçanın birinde donanım banı var ondan yiyorsun

Anakartı 2. el mi aldın veya depolama birimini

Hayır ikinci el olan parçalar kasa işlemci ve ekran kartı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka açılır demi ya valla elim ayağım boşaldı böyle yeniden sıfırdan başladım diye seviniyordum
Açılır anlat durumunu

Güncelleme: 3. Parti program kullandın banını açamayız dediler işin özeti. Yani banım kalkmadı.

Geri