Neler Yeni

Valorant hesabım haksız yere ban yedi. (10k yatırıldı.)

rensyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes yıldırım
3. taraf yazılım kullanmadım. kullanmam. hesapta emek var 10k yatırılmış bir hesap üstüne üstlük. ve evet haksız yere ban yedim. daha önce mutlaka önüne düşmüştür durup dururken ban yiyen insanlar. o yüzden boşuna hemen suçlama moduna girişme dost.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. taraf yazılım kullanmadım. kullanmam. hesapta emek var 10k yatırılmış bir hesap üstüne üstlük. ve evet haksız yere ban yedim. daha önce mutlaka önüne düşmüştür durup dururken ban yiyen insanlar. o yüzden boşuna hemen suçlama moduna girişme dosv

3. taraf yazılım kullanmadım. kullanmam. hesapta emek var 10k yatırılmış bir hesap üstüne üstlük. ve evet haksız yere ban yedim. daha önce mutlaka önüne düşmüştür durup dururken ban yiyen insanlar. o yüzden boşuna hemen suçlama moduna girişme dost.

Valorant kafasına göre ban atıyor bende bugün yedim format sonrası kurup oynadm+ herhangi bir hile vs indirmedim benm hesabımda da baya emek ve para yaptırılmıştı aynı şekilde ban yemişim bende senin gibi ticket attm 3-4 güne incelencek dedi + Hwid ban yemişim gibi gözüküyor bu sıralar bu tarz olaylara çok rastladm sonuç şu ki bu oyun oynanmaz..

Oguz...

80+ Bronze
3.parti yazılım kurduğunda skin yazılımı gibi sadece oyunun kendisine değil windows sisteminede .dll tarzı dosyalar yüklüyordu eskiden hala öyle ise oyunu kaldırsanda bulması normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,851
Üyeler
170,935
Son üye
Hithaeglir
Top Bottom