3Musap2
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Musap Öz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence de. Ki hile bile değildi, Blitz isimli şu oyuncuların rutbesini vs. gösteren programdıgenelde bir süre bekletip tüm herkesi aynı anda banlıyorlar hilenin içeriğini incelemek için. galiba böyle bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam ama 2 sene de beklemezler bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam. Dediğim gibi aynısını daha öncede yaptılar ama banı kaldırmışlardı, o yüzden umutluyum yani yine kaldırabilirler. CSde bildiğim kadarıyla perma ban kaldırılması mümkün değil ama Valorantta daha önce bizzat yaşadım bunu, durduk yere kalıcı banlanmıştım ama sağolsunlar bilet atınca açtılar banı, ordan biliyorum bende. Ha böyle konular açınca insanlar ön yargıyla yaklaşabiliyor "Ulan durduk yere ban atmazlar, hile yapmışsındır.." gibisinden ama cidden atıyorlar işte.kanka geçmiş olsun öncelikle. bende hesabı satmıstım bundan aşağı yukarı bir sene önce felan. alan adam hesaba perma ban yedirmiş hile mi açtı ne yaptı bilmiyorum. riotla iletişime geçtim hesabım çalındı işte fasa fiso dedim benden bilgiler istediler bi ton. nihayetinde verince açtılar hesabı. hayatımda ilk kez perma ban kaldırıldığına şahit oldum bir oyunda. umarım sende kullanmadıysan açarlar hesabını