Arama sonuçları: *

1. E

GAMİNG KULAKLIK TAVSİYE

Arkadaslar gaming kulak üstü kulaklık arıyorum bütçem max 3k ama daha uyguna bulursam daha süper olur tabi yardımcı olur musunuz rica etsem...
  2. E

Klavye mouse Combo Set önerir misiniz?

Kanka ince hesapta gaming gecesinde msı Vigor GK30 ve clutch gm11 klavye 1800 nasıl sence fp mi
  3. E

Temiz güzel kullanırım eşyalarımı uyarı için teşekkür ederim
  4. E

Ooo knk emeklerin için çok teşekkür ederim baya uğraşmıssın eline sağlık glorius ve razer kobra beğendim klavyeden ise Gamepower Calypso V2 RGB bunu beğendim biraz kendimi zorlayıp alcam sanırım teşekkür ederim tekrar
  5. E

Saat 10 a da az kaldı ya belki gelir falan
  6. E

Bir de İncehesap gaming gecesine bakıp ona göre bunlara yönelicem güzel seyler cıktı
  7. E

Yine bu tarz ama kaliteli fps için bir şey istiyorum bunları 300 400 e almıstım
  8. E

Max ikisi için 3k
  9. E

Msi Vigor GK30 Combo Set f/p olarak nasıl sizce bu bütçede ayrı ayrı mı almak mantıklı yoksa bu direkt alınır geçilir mi? Fps hikayeli oyun vs karısık oynuyorum.
  10. E

Çözüldü✓ 5600mhz ye geçemiyorum

Sanırım öyle teşekkürler
  11. E

Çözüldü✓ 5600mhz ye geçemiyorum

Arkadaslar yeni bilgisayar aldım hazır sistem ramları 4800 de calıstıgını fark ettin bostan 5600 e çekiyorum pc acılmıyor kasada ki başlatma tusu ısıgı yanıp sönüyor kapatıp açınca biosdan 4800 e düşüyor oto ve böyle baslatınca calısıyor ram ve anakart 5600mhz destekliyor nasıl 5600mhz de...
  12. E

Çözüldü✓ Sıfır hazır sistem açılmıyor

Power reset art eksi kablosunu yanlıs takmışım düzeldi teşekkürler
  13. E

Kasanın arkasında ki on off tuşuysa açık evet
  14. E

İyi aksamlar benim bugün elime hazır sistemim ulaştı vatandan almıştım ekran kartı ve WiFi kartını taktım anakarta sonra sonra güç kablosunu taktım prize de taktım vs derken çalıstırıyorum hiç tık yok açılmıyor bile lütfen yardım edin neden olabilir bir de ne yapmalıyım vatandan aldım vatana mı...
  15. E

Asus vs Dell 2k monitör

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-g-sync-hdr10-wqhd-fast-ips-gaming-mo_u23898 https://www.gaming.gen.tr/urun/331003/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ Arkadaslar ben hazır sistem aldım 4070li ve...
  16. E

39k bütçede hazır sistem tavsiyeniz

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4070-h610m-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html Ben ram ekleyip aldım 4070 ise gdrr6 yani kırpılmıs modeli ama çok az fps oynuyor düşün araştır istersen ve 3 ay vadesiz taksit seçeneği vs var
  17. E

Sinerji cidden denildiği kadar iyi değilmi?

Aldın mı ne yaptın acaba?
  18. E

39k bütçede hazır sistem tavsiyeniz

Vatan da 35k 4070 li sistem var düşünürsen bak derim
Geri