Asus Vs Aula Klavye?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
3800

ASUS ROG STRIX Scope RX red switch IP57 su geçirmez ve toza dayanıklı Türkçe optik mekanik Gaming klavye

www.gaming.gen.tr

ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye

Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr

Aula Hero 84 he manyetik klavye Rapid trigger jade king switch 8000Hz RGB neon TKL hot swap oyuncu klavyesi.

www.itopya.com

Aula Hero 84 HE Black King Switch Hot Swap TKL RGB Neon Beyaz Kablolu Gaming Klavye | ITOPYA

Aula Hero 84 HE Black King Switch Hot Swap TKL RGB Neon Beyaz Kablolu Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile MT03648-D-BEYAZ ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
www.itopya.com

Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım. ASUS kalitesi %100 olması bir yandan iyi ve Aula'dan daha sağlam uzun ömürlü diye tahmin ediyorum yalnız optik swich oyun dısında yazım hatası vs gibi zorlar mı düşündürüyor. Aula ise açıkçası güzel ama yazılımı kötü daha önce F75 de şarj göstergesi bozuktu sorun yaşamıştım iade ettim bu klavyelerin yorumları da iyi gibi. Günde 2 saat FPS oyun oynuyorsam bir o kadar da hikayeli oyun oynuyorum veya dizi vs izliyorum sizce hangisini almalıyım çok kararsızım ikisinin de artı eksisi vs var.

Bütçe ₺3800 ise ben ikisini de tercih etmezdim. İki firmadan bence klavye üretiminde Aula daha önde. Asus ve MSI anakart, laptop üretimi ile başlayıp, Tayvan ve Çinli firmaların kronik hastalığı her ürün gamında ben de var olayım kafasındalar. ürünleri kötüdür demiyorum ama ana işleri değil. Ben MSI, Asus vb. anakart alırım, ama gidip ekran kartı, PSU veya çevre birimleri almam. Çünkü ana işi PSU ve ekran kartı olanlara göre pahalı satıyorlar ve onlara göre de muazzam farklar veya öne geçtikleri alanlar değiller.

Neyse Mchose G75 PRO alınabilir, switch farkları için YT videolarına bakın.

Bütçe ₺3800 ise ben ikisini de tercih etmezdim. İki firmadan bence klavye üretiminde Aula daha önde. Asus ve MSI anakart, laptop üretimi ile başlayıp, Tayvan ve Çinli firmaların kronik hastalığı her ürün gamında ben de var olayım kafasındalar. ürünleri kötüdür demiyorum ama ana işleri değil. Ben MSI, Asus vb. anakart alırım, ama gidip ekran kartı, PSU veya çevre birimleri almam. Çünkü ana işi PSU ve ekran kartı olanlara göre pahalı satıyorlar ve onlara göre de muazzam farklar veya öne geçtikleri alanlar değiller.

Neyse Mchose G75 PRO alınabilir, switch farkları için YT videolarına bakın.
Knk bu da güzel fakat kasası esniyor diye düşündürmüştü beni.

Sanmıyorum ya genelde kasaları esneyenler ₺0-2000 arası ürünlerde oluyor. Çinliler klavye pahalılaştıkça, böyle sert kireç taşına benzeyen sıkıştırılmış plastik kullanıyorlar. Herhalde o zemin üzerine yaptıkları ses yalıtımı en ideal ürün oluyor. Alüminyum kasa da ondan sonra gelen en ideali.

Geri