Arama sonuçları: *

1. E

(Acil) Hazır sistem 32 bine

Hocam 8gb vram düşük ilerleyen zamanda yetmez diye 5060 uzak duruyorum şu anda iyi de uzun vadede vram yeni oyunlarda yetmezse diye girmedim genelde 12 gb 16 ya bakıyorum
  2. E

(Acil) Hazır sistem 32 bine

https://www.incehesap.com/meder-silver-tavsiye-sistem-fiyati-83154/ https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600x-mpk-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-a520m-k-xpg-16gb-512gb/ https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-radeon-rx-7600-xt-gaming-oc-16g-a520m-k-16gb-ddr4-512gb/ Rx9060. Vram...
  3. E

İ5 12450H işlemci termal macun değiştirdim ısı arttı

hocam şimdi 44 saniyelik otomatik test başlattım ugulamanın yine aynı p core 3 diğerlerinden fazla ısınıyor yük aynı görünüyor
  4. E

Şimdi yaydım olabildiğince ince ve her yeri kaplayacak şekilde olmasına dikkat ettim
  5. E

Bu 2. Noktayı fazla yapınca çizgi çektim buda fazla gelmis yarısı kadar yaydım bu sefer bu çizginin sonrasında görüntü su sekil şimdi de yaptım yaydım ama bu sefer
  6. E

Onunda yarısını kullanmaya çalıştım hocam olmuştmu silip tekrar yapayım mı isterseniz üstünden az sıyıradabilirim fotoğrafta yakınçekim çok gibi durmuş ö cesini paylaşıyım
  7. E

tamam teşekkür ederim bende ona şaşırıyorum bütün testlerde aynı cpu z dahil hep 1 tane çekirdek 5 -8 derece daha çok diğer 3 ü de performans mantığıma yatmadı sizin yorumu okuyunca mantıklı geldi temas etmiyor dediğiniz gibi çirkin ördek fazla yük yükleniyor 1-2 güne bant gelicek hem...
  8. E

Birde dikkatimi çeken 1 tane performan çekirdeği çok ısınıp değerleri yükseltiyor sürekli termal ona az mı değiyor acaba ısıyı atamıyor 2 fotoğraf aynı valorant oyunu test ettim 15 dakikalık fps sınırını kaldırdım denedım biri oyuzden yüksek diğeri throtel sınırlı 2 sindede 1 tane...
  9. E

technopat kanalında öyle yapmıştı bende öyle yaptım bilmediğim için sonra sorun olunca bol sürdüğüm söylendi tekrar tek çizgi yaptım uzunlamasına birde ızgaranın üzerinde ufak bir bant eksiği var herhalde klavyenin üzerine ısı vurduğün dan fotoğraftan (fanda ekgzoz ızgarası arkaya çıkan 1 inde)...
  10. E

Eminim efendim fan şu an 5bin devirde performans modunda 90 ı görünce maks açıp 7600Rpm de çalışıyor 80e 76 düşüyor eminim 2 defa yaptım yapa yapa öğrenecem de sorun sürüm tekniğim mi işlemci sorunlumu macun kötümü çözemedim
  11. E

Acer Nitro 5 Rtx 3050 Alınır mı?

Şuan bunu kullanıyorum kullanımda iyi de işlemci biraz sıcaklığı fazla benimki böyle sizdeki olmayabilir genel kullanımda bir sorun ile karşılaşmadım sıcaklığı da ben termal macun ve soğutucu stand la çözebileceğime inanıyorum umarım genel anlamda kullanımı iyi performans fiyat performans...
  12. E

Yeni termal macun değiştirdim. Araştırmalarımda Cooler Master Pro V2'nin ısı iletim değerinin (9) iyi olduğu ve önerildiği bilgisine ulaştım, ben de uyguladım. Üzerinden 3 gün geçti fakat ısınma sorunu devam ediyor. 15–20 dakikalık Valorant oynadım, sonuç olarak NitroSense programı 93 °C...
  13. E

Yardım Acer Nitro 5 için termal macun ve ram önerir misiniz?

Sorununuzu çözdünüz mü benimde aynı ısınıyor çözüldüyse bende alacağım öneriniz varmı ram 16 daha iyi oluyor ben direk aldığımda yükselmiştim rahat 8gb ram sistem + chrom müzik dinlerken oyun oynayım derken boğuluyor
Geri