Arama sonuçları: *

1. B

Dershane telefona el koyabilir mi?

Merhabalar normalde dershanede telefonları topluyor lar fakat ben vermiyordum bu gün cebimdeyken bi hoca gördü ve aldı 2 hafta vericem diyor ailemde telefonda fazla baktığım için dershaneyi destekliyor bu yasal mı yasal değilse ne yapmam gerek ve bir yere şikayet edebilir miyim? 1633887741 .
  2. B

Bilgisayarım ne kadar eder

Teşekkürler
  3. B

Hocam anlayamadım ben 6k ya koydum ama satılmıyor 2 haftadır maksimum 5-6 kişi yazmıştır onlarda halen daha pazarlık isteyenler zaten
  4. B

Merhaba gigabyte 1660super Toshiba kioxsia 500 gb m2 ssd Ryzen 5 3500 8 gb 3200 mhz ram Gigabyte b 450 s2h Corshair spec delta rgb kasa 550 w +80 plus corshair psu Sistemim bu arkadaşlar ne kadar eder sizce xbox series s almayı düşünüyorum ondan satıyorum
  5. B

Şuan iphone 11 almak mantıklı olurmu

Teşekkür ederim herkese
  6. B

Iphone 11 banada agir basiyor ya oncede 6 vardi baya hosuma gidiyordu ios ama neden androide gectim hala bir fikrim yok
  7. B

Hocam bende suan s8 plus var hic memnun degilim ayni sorunlari s20 plus tada yasarim diye korkuyorum ondan pek sicak bakmiyorum samsunga 1610783748 Kilif takiliyken cok yakin mesafeden dustu arkasi kirildi. Ekranda hayalet golgeler olustu ve menude kasiyor
  8. B

Merhaba 2 3 gün içindetelefonumu degistiricegim iohone 11 dusunuyorum ne kadar mantikli sizce Bu arada önerilerinize acigim max bütcem 8000 tl 1610783286 Biraz yazim hatalari olmus kusura bakmayin telefondan yazdigim icin oldu
  9. B

ekran kartımdan tam performans alamıyorum lütfen yardım edin

o kadar fark edermiki 1607681525 ozaman teşşekür ederim
  10. B

hocam benlik bir sıkıntımı var onu çözemedim aynı ekran kartı 30 fps daha fazla alıyor gözüküyor
  11. B

1660 super ryzen 5 3600 8gb 3200mhz ram 500gb m2 ssd b450m anakart
  12. B

ekran kartımdan tam performans alamıyorum youtubeda 1660super cyberpunk videolarına bakıyorum işlemcimde aynı o videodaki ile ama adam low da 80 fps alırken ben 50 alıyorum neden sizce bu olay
  13. B

6200 maksimum telefon önerisi

beyler selam 6200 tl param var telefon önerir misiniz? (sıfır) iphone xr düşünüyorum ben suan
  14. B

940m laptop .

tamamdır teşekkürler
  15. B

940m laptop .

arkadaşlar merhaba elimde 940m ekran kartlı i5 6.nesil işlemci 8 gb ram 1tb harddiskli bir laptop var şuan kasalıya geçtim hiç kullanmıyorum onu satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder kozmetık durumu gayet iyi şarj aletide mevcut
  16. B

940m laptop ne kadar eder ?

arkadaşlar merhaba elimde 940m ekran kartlı i5 6.nesil işlemci 8 gb ram 1tb harddiskli bir laptop var şuan kasalıya geçtim hiç kullanmıyorum onu satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder kozmetık durumu gayet iyi şarj aletide mevcut
  17. B

1500-2000 TL 144HZ 1MS MONİTÖR ÖNERİSİ

Aoc24g2u bende var cok memnunum
  18. B

CSGO da en fazla kaç vurdunuz?

34 du sanirsam
  19. B

Valorant arkamdaki sesler gelmiyor lutfen yardim

Gencler merhaba diger tum oyunlarda arkamdaki sesi duyabiliuorum fakat valorantda duyulmuyor kulaklikta saglam eminim ondanda neden sizce cok zorlastiriyor bu durum benim oyunumu yardim ederseniz cok sevinirim .
  20. B

Valorant arkamdaki sesi duyamiyorum neden olabilir ?

Gencler merhaba diger tum oyunlarda arkamdaki sesi duyabiliuorum fakat valorantda duyulmuyor kulaklikta saglam eminim ondanda neden sizce cok zorlastiriyor bu durum benim oyunumu yardim ederseniz cok sevinirim .
Top Bottom