arkadaşlar merhaba elimde 940m ekran kartlı i5 6.nesil işlemci 8 gb ram 1tb harddiskli bir laptop var şuan kasalıya geçtim hiç kullanmıyorum onu satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder kozmetık durumu gayet iyi şarj aletide mevcut
940MX mi? Sadece M mi? İşlemcin 6300HQ mu?arkadaşlar merhaba elimde 940m ekran kartlı i5 6.nesil işlemci 8 gb ram 1tb harddiskli bir laptop var şuan kasalıya geçtim hiç kullanmıyorum onu satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder kozmetık durumu gayet iyi şarj aletide mevcut
Piyasası neyse ona göre koysun1.8K-2K gibi bir fiyata koy
Piyasası bu fiyattır diye tahmin ediyorum ama kesin 3-4K'ya koyan dengesizler vardır.Piyasası neyse ona göre koysun
benimkinin kozmetik durumu biraz kötü idi bu aradaarkadaşlar merhaba elimde 940m ekran kartlı i5 6.nesil işlemci 8 gb ram 1tb harddiskli bir laptop var şuan kasalıya geçtim hiç kullanmıyorum onu satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder kozmetık durumu gayet iyi şarj aletide mevcut
lecter benim dediğim fiyat mantıklı 4k ya zaten alan zor olurPiyasası bu fiyattır diye tahmin ediyorum ama kesin 3-4K'ya koyan dengesizler vardır.