Arama sonuçları: *

1. I

Çözüldü✓ Havit Gamenote H2015 Pro Kulaklık İndirimi

He illaki ben uygulama yükleyecem diyorsan Dolby atmos yüklersin veya bunun gibi uygulamalar arayüzü daha iyi
  2. I

Modlar arasında çok bir fark yok ama bana göre en iyisi müzik modu ha sana göre oyun modu daha iyi olabilir ama uygulamadan kendi özel ekolayzır ayarını yapabiliyorsun sadece arayüzü ortaokulda yaptığın scratch oyunları gibi ama başka programlar da kullanabilirsin ekolayzır için mesela Dolby...
  3. I

Cs de gayet iyi sesleri iyi duyuyorum ama mutlaka 7.1 özelliğini kapatarak deneyin 7.1 özelliği açık olduğunda bass sesler tizleşiyor ve sesler karmaşıklaşıyor o yüzden ben 7.1 özelliğini kapalı kullandım (belki onun ayarı vardır ben yapamamışımdır) kulaklıkta mod seçenekleri var ben kulaklığı...
  4. I

Kulaklığı aldım şöyle söyleyeyim artı eksi şeklinde +2.4ghz ve Bluetooth şeklinde seçenekleri var ayrıca type c ucu olması da güzel telefonda da düşük gecikme ile kullanılabilir +Kumaş padler sayesinde terleme az kulak boğulmuyor deri padler gibi soyulmaz +53mm sürücüleri var +24ms gecikme var...
  5. I

Havit gamenote H2015 pro yeni kulaklık çıkış fiyatı 2399₺ iken D&R da sepette 1999₺ çökün (çözüldü=indirim bitti) https://www.dr.com.tr/elektronik/havit-gamenote-h2015-pro-5-modlu-24ms-kablosuz-71-gaming-oyuncu-kulakligi/oyun-konsol/gaming-aksesuarlar/gaming-kulaklik/urunno=0002229989001
  6. I

Çözüldü✓ Boşta kalan kablolar nereye ait nereye bağlayacağım

Kasa Enermax Starryfort sf60h 600W. Anakart Biostar B650MT. Boşta 8 kablo kaldı. 5 adet L tipi Sata kablosu. 2 molex kablosu. 5 pinli kablo. (bilmiyorum ismi nedir ama ön fanlardan geliyor. 2 uç boşluk 1 uçlu kablo (Herhalde RGB kablosu dur) Bu kabloları nereye takacam veya bazıları takılmasına...
Geri