Knk bu ürün fason ürün yani Bu kulaklık ile N9 pro aynı ürün hatta mikrofonları a bakarsan aynı mikrofon havit sadece sünger eklemiş ucuna sadece padleri ve...
Knk uygulamayı internet ile bağlantı kesersek güncelleme yapmaz ama ayarlardan otomatik güncelleme kapalı geliyor olması lazım Dolby atmos paralı uygulama...
Knk zaten OEM bir ürün H2015 Pro (fiyatına göre normal) ve tasarım olarak benziyorlar hatta içinin de birebir aynı olduğunu söyleyenler var denemekten zarar...
Deneyimimi zaten söyledim knk ilk sayfalara bakarsan anlarsın eleştireceğim noktalar Uygulaması berbat ve 7.1 açınca seslerin robotikleşmesi ve kara bandı...
Ses kasma mevzusu kişiden kişiye değişir
Mesela ben Stereo modda baya ses kasabiliyorum belki biri 7.1 özelliği ile daha iyi ses kasar ha belki sorun...
Herkese göre değişebilir belkide 1.parti üretimlerin bazıları sıkıntılıdır istiyorsan o kulaklık yerine h2002bg diye bir model de var ona da bakabilirsin bu...
Dediğimiz gibi yazılım trash olduğu için yüklediğim gibi sildim hiçbir ekolayzır üçüncü parti yazılım kullanmadım CS den yakın mesafeden ben duyabildim uzak...
Ben CS de ses kasabilmiştim belki senin kulaklıktadır sorun ben uygulamayı sildiğim için modları bilmiyorum ama mikrofon kapatma tuşuna iki kez bastığında...
Modlar arasında çok bir fark yok ama bana göre en iyisi müzik modu ha sana göre oyun modu daha iyi olabilir ama uygulamadan kendi özel ekolayzır ayarını...