ITokatlee isimli üyenin son içerikleri

1. I

Çözüldü✓ Havit Gamenote H2015 Pro Kulaklık İndirimi

Knk bu ürün fason ürün yani Bu kulaklık ile N9 pro aynı ürün hatta mikrofonları a bakarsan aynı mikrofon havit sadece sünger eklemiş ucuna sadece padleri ve marka logosu farkları var onun dışında tamamen aynı ürün Cs2 için test etmedim ama ses birazdaha küçük detaylarda ses artıyor yani belki...
  2. I

Knk uygulamayı internet ile bağlantı kesersek güncelleme yapmaz ama ayarlardan otomatik güncelleme kapalı geliyor olması lazım Dolby atmos paralı uygulama ve hayır Garantiye almazlar çünkü kendi uygulaması değil
  3. I

Açma kapama tuşuna iki kez basınca Bluetooth Dongle ve USB mode (takılıysa) şeklinde değişiyor
  4. I

Knk bende algıladı kabloluda
  5. I

Ama Firmware update yapmamak lazım sonuçta Biri Havit biri ATK mutlaka farklılık vardır
  6. I

O halde brick olma riski yoksa (fiyattan dolayı sanmıyorum ama olabilir) ATK uygulaması kunlanılabilir tüm özellikleri çalışıtormu?
  7. I

Knk zaten OEM bir ürün H2015 Pro (fiyatına göre normal) ve tasarım olarak benziyorlar hatta içinin de birebir aynı olduğunu söyleyenler var denemekten zarar gelmez
  8. I

Deneyimimi zaten söyledim knk ilk sayfalara bakarsan anlarsın eleştireceğim noktalar Uygulaması berbat ve 7.1 açınca seslerin robotikleşmesi ve kara bandı kısmının deri olması bana göre eksileri bunlar ha alıp almamak sana kalmış ama sana önerim birazdaha bekle indirimleri kovala daha ucuza al...
  9. I

Ses kasma mevzusu kişiden kişiye değişir Mesela ben Stereo modda baya ses kasabiliyorum belki biri 7.1 özelliği ile daha iyi ses kasar ha belki sorun kulaklıktadır yeni çıktı ya 1.parti ürünlerin bazıları sıkıntı olabilir yeniden alırsın tekra beğenmezsen iade edersin yada kendine özel ekolayzır...
  10. I

Herkese göre değişebilir belkide 1.parti üretimlerin bazıları sıkıntılıdır istiyorsan o kulaklık yerine h2002bg diye bir model de var ona da bakabilirsin bu model kötü diyorsan
  11. I

Dediğimiz gibi yazılım trash olduğu için yüklediğim gibi sildim hiçbir ekolayzır üçüncü parti yazılım kullanmadım CS den yakın mesafeden ben duyabildim uzak mesafedende stereo modda 7.1 açınca ses baya robotik oluyor Tizlerin yüksek olduğu doğru ama öyle çok kafa ütülemez hassas bir kulağın yoksa
  12. I

Ben CS de ses kasabilmiştim belki senin kulaklıktadır sorun ben uygulamayı sildiğim için modları bilmiyorum ama mikrofon kapatma tuşuna iki kez bastığında spatiol sound (7.1) ve stereo ya geçiyordu ama 7.1 de baya robot gibi duyuluyordu ses o yüzden stereo modundan kullandım temiz ses kasılıyordu
  13. I

He illaki ben uygulama yükleyecem diyorsan Dolby atmos yüklersin veya bunun gibi uygulamalar arayüzü daha iyi
  14. I

Modlar arasında çok bir fark yok ama bana göre en iyisi müzik modu ha sana göre oyun modu daha iyi olabilir ama uygulamadan kendi özel ekolayzır ayarını yapabiliyorsun sadece arayüzü ortaokulda yaptığın scratch oyunları gibi ama başka programlar da kullanabilirsin ekolayzır için mesela Dolby...
  15. I

Cs de gayet iyi sesleri iyi duyuyorum ama mutlaka 7.1 özelliğini kapatarak deneyin 7.1 özelliği açık olduğunda bass sesler tizleşiyor ve sesler karmaşıklaşıyor o yüzden ben 7.1 özelliğini kapalı kullandım (belki onun ayarı vardır ben yapamamışımdır) kulaklıkta mod seçenekleri var ben kulaklığı...
Geri