Arama sonuçları: *

1. hülagü_khamm

Saatimin camı kırıldı yapılır mı?

Troll sensin gerçek benim olanı söylüyorum abi tavsiyesi
  2. hülagü_khamm

Kankamı büyüğüne böyle seslenme kardeşim
  3. hülagü_khamm

Yeni nesil saf yetişiyor böyle derdilerde İnanmazdık saat yüzünden moral bozuluyo.gidişat çok kötü
  4. hülagü_khamm

100-200 liralık şeyler için neden kendini yırtıyosun kardeşim. Halledilir...
  5. hülagü_khamm

Yurdısı ekran kartı işlemci alma

Iraktan telefon getiren tanıyorum.istersen ayarlayayım kardeşim bakalım var mı ekran
  6. hülagü_khamm

Yabancı Şarkıcı önerisi

Metalika güzel baya kanka kızlar çok seviyor. Sevdiğim bir rock müziğidir öneririm.
  7. hülagü_khamm

Hollanda'da vs. İtalya'da okumak

Devlet Üniversite açtı onlarda okumak daha mantıklı bence. Devlet neden kötü okutsun ki hem destek çıkmış olursun. O ülkeler 1 TÜRKİYE etmez bence
  8. hülagü_khamm

Gainer almak pişmanlık mı?

80-90 gram ege fitness falan almıyor mu ben daha yeniyim o kadar alamam
  9. hülagü_khamm

Normal yemek yiyemiyorum tadını sevmiyorum akşam çayın yanında bisküvü falan varsa onları yiyorum sabah kahvaltıda çokomel bide ekmek yiyorum yetmez mi bunlar başka ne lazım
  10. hülagü_khamm

26 yaşında işsizim tavuk,et pilav falan almaya kalksan ohoo çok pahalı nasıl olcak nasıl karşılıcam. Bide et ve tavuk sevmiyorum kokusuna dayanamam.
  11. hülagü_khamm

Adamların direk bu tozlar üzerine dükkanları var onlara güvenip aldım şimdi yalanmı söylüyolar. 1771319651 Hem ağır geliyo hemde o sopayı tutunca elimin içi sert oluyor acıyor tutamıyorum normal mi?
  12. hülagü_khamm

Gainer öğün olarak kullanıyor, günde 1 normal yemek yiyor. öyle almış kiloyu, spora da gitmemiş. Zaten ben sporda yapamam ağır gelir,denediğimde ellerim acımıştı.
  13. hülagü_khamm

Tavuk döner 8saat normal dolabımda beklese bozulur mu

Bozulmaz ye gitsin
  14. hülagü_khamm

Arkadaşımın abisi önceden gainer kullanarak 30 kilo almış 6 ay içerisinde bana söylediği buydu ve güvenip bugün 10 kg sipariş ettim ama işe yarar mı bilmiyorum güncel olarak 43 kiloyum(boyum kısa değil forumun %90'ın dan uzundur) hedefim 80 kg. Daha önceden kullanan varsa deneyimlerini...
  15. hülagü_khamm

DİREKSİYONLA OYNANAN OYUN ÖNERİSİ

my summer car
  16. hülagü_khamm

Tadını En Çok Beğendiğiniz Abur Cuburlar

onlara vereceğin parayla git et al param olsa gut pahasına sonsuza kadar et yerim
  17. hülagü_khamm

Bilgisayarım ne kadar eder? yardım

kasa 3 aylık 0 ayarındaydı bide travma geçirdim sonra akıl alır gibi değil
  18. hülagü_khamm

evet kanka klavye maus monitör kulaklk
  19. hülagü_khamm

benim 4060 sisteme her şey dahil 16 k fiyat çekildi
  20. hülagü_khamm

knk ben böyle değildim benim setuba çekilen fiyattan sonra travma yaşadım o mantığa göre senin kasa da max 4-5 eder
Geri