Arama sonuçları: *

1. M

PS5 Satın Alma ve Taksit Sorusu

Hocam ben en iyisi pazartesi aliyim yarında versem pztde versem salı çarşamba gelcek garanti olsun en azindan
  2. M

üstte yazılmış ya onu düşündüm bendeki kart halkbankası
  3. M

knk ben hbden alcam halkbankası var oraya yapıyo trendyolda yapmıyo
  4. M

knk toplu para yok 6ay peşin fiyatına annem alıcak zaten onu soruyo bu ay ödemektense diğer başlasın bencede daha iyi
  5. M

knk valla tam anlamadım borç ödeyebiliyosam eylüle mi yansır
  6. M

knk ekstre kesim tarihi 16sı yani bugün ben yarın alıcam diğer aya yansıması gerekmezmi
  7. M

ps5 alıcam 6 taksitle hbden kredi kartını ekstre tarihi bugün olarak gözüküyor yarın sipariş etsem önümüzdeki ay mı öderim ilk taksidini bu aymı
  8. M

Çözüldü✓ F/P Gaming Klavye Önerisi

2300e aula f87 var 1755237242 hocam 2.klavye bende vardı aşırı büyük güzel klavye ama yerin küçükse düşünme çok büyük klavye
  9. M

1080p Monitörde RTX 4070 i5 12400f Kullanımı

valla hocam bi türlü karar veremiyorum o yüzden laptop var diye düşünüyorum çok hikayeli oynamadım o yüzden şuan pcde oynadıklarımı laptop oynatıyor zaten diye
  10. M

laptop var hocam bende ps5 ile pc arasındayım fiyat makul gelince sormak istedim
  11. M

tamam hocam sağol 14400f yapıyımmı
  12. M

vatanda 35kya 4070 i5 12400fli bir sistem var fiyatı uygun geldi ama bende 1080p monitor var kart 2k kartı ama şuan monitor alamam sıkıntı çıkarırmı 2-3 sene götürmü 1080pde.1kya 14400f yapılırımı?
  13. M

Hepsiburada GameGaraj güvenilir mi?

harbi bende baktım ddr4 var anca o da götürmez uzun süre ben bi düşüniyim konuşuyım incehesapta varmı önerebileceğiniz ordada 3 taksit yapıyordu 1755163886 https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4070-h610m-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html bu sistem 1080pde oynatırmı fiyatına göre...
  14. M

zor ya anneme falan söyledim ps5 alalım diye laptop var diye ama donmaya falan başladı bu ay 16sından sonra almayı düşünüyorum max 35
  15. M

kral söyle söyliyim bende bi laptop var bu yüzden bende ps5 alıcaktım fakat birkaç gündür donmaya falan başladı bende pcye mi yönelsem diyorum bütçe 30 33 arası monitorum var asus tuf
  16. M

Hepsiburada GameGaraj diye hazır sistemler satılıyor güvenilir mi? acaba peşin fiyata 6 taksit falan satılıyor
  17. M

PS mi PC mi: Hangisini Seçmeliyim?

hocam alınca kendi şehrimden alırım araştırdım o fiyata sıfır alırım daha iyi tek kollu alıcam zaten önerin için sağol
  18. M

tamam hocam çok sağolun
  19. M

tamam hocam birde hangi ps plus mantıklı sence deluxe mı extra yetermi ps oyunlarını hiç oynamadım
  20. M

dediğim gibi şimdiki pcde mc sot fifa oynuyorum ve oynatıyor ve gidipde pcye 30 35k verince aynı oyunları oynıcam ps bencede mantıklı monitorum var zaten hdmiların birini laptopa diğerini pse takarım öyle kullanırım nasıl sence
Geri