mesibenimaga
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Hepsiburada GameGaraj diye hazır sistemler satılıyor güvenilir mi? acaba peşin fiyata 6 taksit falan satılıyor
Güvenilir. İncehesap'ta Trendyol da o şekilde sistem satıyor. Bütçenizi söyleyin sistem önereyim. Monitör de önerelim mi?Hepsiburada GameGaraj diye hazır sistemler satılıyor güvenilir mi? acaba peşin fiyata 6 taksit falan satılıyor
kral söyle söyliyim bende bi laptop var bu yüzden bende ps5 alıcaktım fakat birkaç gündür donmaya falan başladı bende pcye mi yönelsem diyorum bütçe 30 33 arası monitorum var asus tufGüvenilir. İncehesap'ta Trendyol da o şekilde sistem satıyor. Bütçenizi söyleyin sistem önereyim. Monitör de önerelim mi?
38 olur mu?kral söyle söyliyim bende bi laptop var bu yüzden bende ps5 alıcaktım fakat birkaç gündür donmaya falan başladı bende pcye mi yönelsem diyorum bütçe 30 33 arası monitorum var asus tuf
zor ya anneme falan söyledim ps5 alalım diye laptop var diye ama donmaya falan başladı bu ay 16sından sonra almayı düşünüyorum max 3538 olur mu?
Hocam 8 GB VRAM'li ekran kartı alırsanız eğer güncel oyunlarda çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöküyor. 38 bin TL'e RX 9060 XT 16 GB sistem var.
harbi bende baktım ddr4 var anca o da götürmez uzun süre ben bi düşüniyim konuşuyım incehesapta varmı önerebileceğiniz ordada 3 taksit yapıyorduHocam 8 GB VRAM'li ekran kartı alırsanız eğer güncel oyunlarda çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöküyor. 38 bin TL'e RX 9060 XT 16 GB sistem var.
Hocam 8 GB VRAM'li ekran kartı alırsanız eğer güncel oyunlarda çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöküyor. 38 bin TL'e RX 9060 XT 16 GB sistem var.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4070-h610m-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.htmlharbi bende baktım ddr4 var anca o da götürmez uzun süre ben bi düşüniyim konuşuyım incehesapta varmı önerebileceğiniz ordada 3 taksit yapıyordu