Arama sonuçları: *

1. TheburuQ

Steam Bakiyesi Çevirme - Oyunlarınız %20 indirimli gönderilir

Oyunu satın aldıktan sonra iade edebiliyor muydun? :)
  2. TheburuQ

İkinci el ram alınır mı?

Alacağın ram'in çip üreticisi ddr5 için hynix A-die, ddr4'te Samsung B-die daha iyi. "HWiNFO" uygulaması ile öğrenebilirsiniz. "Memtest86" testi ile kontrol ettirin (bu işlem uzun sürebilir 2x16 gb 6k mhz ram 4 saat sürdü. 0 hata). Eğer ramde hata var ise başınıza bela olur. Ramdeki hatalar...
  3. TheburuQ

Öneri %75-80 Klavye önerisi

Bunun şarjı ne kadar gidiyordur biliyor musunuz? Ona göre alacağım da
  4. TheburuQ

aslında rgb zart zurt renkli şeyleri sevmem. PC Setup'ında bana göre ışıklı olması gereken tek şey klavye. Amacım renk değil zaten. Akşam ışık kapalıyken klavyeyi görebilmem gerekiyor. Tuşları görebilmem gerekiyor. Ve satın almak istediğim ürüne 3-4k verip sonrasında bir de keycapsları ile...
  5. TheburuQ

bu şekilde olan türler nasıl olur bilmiyorum. Klavyenin altında ışık var. Fakat keycaps'lar daki harfler&sayılar şeffaf olmadığı için karanlıkta nasıl gözükür emin olamadım. Karanlıkta tuşlar rahat gözüküyor mu biliyor musunuz?
  6. TheburuQ

4k altında olursa iyi olur.
  7. TheburuQ

Önceden Akko 5075S kullanıyordum. Resmini koyuyorum. Gateron Sarı switch'ler kullanıyor. Kablolu bir klavye. 17 Eylül 2023'te 2.324 TL'ye satın almıştım. Bu klavyeyi kardeşime verip, kendime yeni bir klavye almak istiyorum. Yine %75-80 (F tuşları olacak, Yön tuşu olacak, Numpad olmayacak)...
  8. TheburuQ

4000 TL FPS oyunları için kulaklık tavsiyesi

Tak kullan kulaklığı değil. Ben nova 7 kullanıyorum. ekolayzer'ı doğru yapıldığı zaman çok iyi bir kulaklık. Bassları fln çok iyi. Nova 5 öyle midir bilmiyorum.
  9. TheburuQ

Yardım Bir kaç oyun arasında kaldım

1. oyun için arkadaşınız yoksa sıkılırsınız bence. 2. oyun için ekip olsa baya zevkli olur. Ama tek kişi de oynanır. Gerçekçi bir savaş atmosferi var. 3. oyun hakkında herhangi bir bilgim yok. 4. oyun bir arkadaşım oynamıştı. Güzel diyordu. Tek kişilikmiş. Not: Oyunları steam'den almadan önce...
  10. TheburuQ

Öneri Zam Öncesi SSD Önerisi

bu videoyu izlemenizi öneriyorum.
  11. TheburuQ

Hazır aldığım sistemde oyunlarda aşırı düşük fps

Abdullah abi yakın zamanda bir sistem daha paylaşacak. Onu alabilirsin diyeceğim. Fakat bunun iade süreci büyük ihtimalle uzun olur. Tüketici hakem heyeti konusunu ben pek anlayamadım. Bir ara mouse'um için oraya başvurmuştum. Trendyol eğer geri dönüş yapmazsa ben haklıydım vs. gibi bir şeyler...
  12. TheburuQ

Eğer yazdıklarımdan sonra sorununuz hâlâ devam ediyorsa; PC’yi kapatın, fişi çekin. Anakart üzerindeki bios pilini çıkarıp 5 dk bekleyin. Sonra tekrar takıp bir daha kontrol edebilir misiniz?
  13. TheburuQ

Biligsayarı kullanmadığınız bir zamanda o testi yapmanızı öneriyorum. Ram adeti ve hata olup olmamasına göre 3-4 saati bulabiliyor bilginiz olsun. Benim 6k mhz 2x16 gb ramlerimin testi 4 saatte bitmişti. Sorununuzu bir araştırayım. Eğer bir şey bulursam buradan yazacağım. 1766224155 Chatgpt'ye...
  14. TheburuQ

Ne olur ne olmaz memtes86 ile ram testi yapmanızı öneriyorum. Ekran kartı ile işlemcide sorun olduğunu sanmıyorum. Anakartınızın bios sürümü ne durumda? Anakart marka modelini söyler misiniiz?
  15. TheburuQ

❌İndirim Bitti! TRENDYOL İNDİRİM NASIL KULLANILIR (700₺ İNDİRİM!)

ya tam ödeme kısmındaydım gitti indirim o kadar uğraştım bir de
  16. TheburuQ

❌İndirim Bitti! TRENDYOL İNDİRİM NASIL KULLANILIR (700₺ İNDİRİM!)

Aga mousepad alacaktım izin vermiyor. Bu ürünler dahil değil diyor. Bütün ürünlerde değil mi bu? Düzenleme: Klassegear almaya çalışıyordum. Farklı bir mouse pad ekleyince yaptı indirimi. 4 tane mousepad 500 tl diyor. Ben 1 tanesini o fiyata alacaktım :). Mouse pad önerebilir misiniz hemen alayım
  17. TheburuQ

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Arkadaşlar hâlâ oluyor mu bilgi verebilir misiniz? Ona göre vaktimi ayırıp bakacağım. Bir de moneypay ne oluyor ilk defa duyuyorum. Nasıl yapıyoruz bu ödeme yöntemi ile
  18. TheburuQ

+240Hz F/P Monitör Önerisi

Zamanınız var mı bilmiyorum. Fakat bu videoyu baştan sona izlemenizi tavsiye ederim. Şahsen bu video, monitörler ile ilgili baya bilgilendirdi beni.
  19. TheburuQ

🔥İndirim Acer Nitro XF240YM3 23.8 180hz IPS pivot 3799 TL

GTG(grey to grey)'si 4ms'se, diğer renklerdeki geçiş kim bilir kaç msdir. Bu monitörde ghosting sorunu olabilir. Eğer alacaksanız ghosting videolarını vs. izlemenizi öneririm.
  20. TheburuQ

Abdullah Abinin paylaştığı sistemi aldım

Arkadaşlar bir şey sorucam. Bu sistemin aynısı, hatta parçalarının marka olan versiyonları bir kaç ay önce daha düşük fiyata satılmış. Bu sistemin bu fiyatı nasıl uygun oluyor. Fiyatlar bi kaç ayda bu kadar mı değişti anlayamadım.
Geri