Öneri %75-80 Klavye önerisi

TheburuQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204
Önceden Akko 5075S kullanıyordum. Resmini koyuyorum.
1766994140458.webp
Gateron Sarı switch'ler kullanıyor. Kablolu bir klavye.
17 Eylül 2023'te 2.324 TL'ye satın almıştım. Bu klavyeyi kardeşime verip, kendime yeni bir klavye almak istiyorum.

Yine %75-80 (F tuşları olacak, Yön tuşu olacak, Numpad olmayacak),
TR-EN farketmiyor, alıştım zaten.
Switch sesleri çok ses çıkartmayan bir klavye istiyorum. Yukarıdaki gibi olabilir.
Keycaps'larındaki karakterler şeffaf olması daha iyi. yukarıdaki gibi. Karanlıkta görünürlük açısından
Kablolu, kablosuz olabilir farketmiyor. Hangisini önerirsiniz? kablolu mu? kablosuz mu?
fiyat 4k altında olursa sevinirim.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Önceden Akko 5075S kullanıyordum. Resmini koyuyorum.
Alıntıyı görüntüle
Gateron Sarı switch'ler kullanıyor. Kablolu bir klavye.
17 Eylül 2023'te 2.324 TL'ye satın almıştım. Bu klavyeyi kardeşime verip, kendime yeni bir klavye almak istiyorum.

Yine %75-80 (F tuşları olacak, Yön tuşu olacak, Numpad olmayacak),
TR-EN farketmiyor, alıştım zaten.
Switch sesleri çok ses çıkartmayan bir klavye istiyorum. Yukarıdaki gibi olabilir.
Kablolu, kablosuz olabilir farketmiyor. Hangisini önerirsiniz? kablolu mu? kablosuz mu?
Bütçeyi belirlemedim. Fakat 4-5k fiyatlarına alamam.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bütçe belirtsen daha iyi yardımcı olabilirim.

4k altında olursa iyi olur.

Hem kablosuz, hem manyetik switch kullanmakta. 400 lira indirimi var ek olarakta ödem kısmında Conlife kodunu kullanırsan hemen hemen 3490 liraya geliyor. En mantıklı seçim olabilir.

Hem kablosuz, hem manyetik switch kullanmakta. 400 lira indirimi var ek olarakta ödem kısmında Conlife kodunu kullanırsan hemen hemen 3490 liraya geliyor. En mantıklı seçim olabilir.
bu şekilde olan türler nasıl olur bilmiyorum. Klavyenin altında ışık var. Fakat keycaps'lar daki harfler&sayılar şeffaf olmadığı için karanlıkta nasıl gözükür emin olamadım. Karanlıkta tuşlar rahat gözüküyor mu biliyor musunuz?

bu şekilde olan türler nasıl olur bilmiyorum. Klavyenin altında ışık var. Fakat keycaps'lar daki harfler&sayılar şeffaf olmadığı için karanlıkta nasıl gözüküyor emin olamadım. Karanlıkta tuşlar rahat gözüküyor mu biliyor musunuz?
Geceleri tuşlar çok görünmeyebilir fakat monitör ışığı hayli hayli yeter, sabahları zaten bir sıkıntı yaşamazsın.

Kaliteli ürünlerde keycapslere artık RGB aydınlatsın takıntısını saldılar. Ya harici keycaps alacaksınız ya da bu önerdiğim klavyeleri ki bunların da RGB'si bence o kadar belirgin değil. Elimde Redragon K617 var, onun Türkçe tuş diziliminde harfleri büyük yapmışlar. RGB bayağı parlıyor.

Telefonum kamerası çok iyi değil. Ama tuşları ışık yansıtan ve yansıtmayan klavyeleri şöyle bırakayım. Yansıtmayan klavyelerde isterseniz sonradan keycaps de alabilirsiniz. Temu vb. keycaps uygunsa ona göre de alışveriş yapabilirsiniz. Bu arada GameRaider klavyesi de iyi, bu bütçelerde manyetik klavye alın kesinlikle.

Bu arada K617 RGB'si resimden daha iyi gözüküyor. Ama ucuz ürün olduğundan mı bilmiyorum, burada RGB renkleri bir tık patlamış. Bir de anladığım kadarıyla ucuz klavyelerde 1-2 ton veya kalitesiz ledler kullanılıyor.

1767010907331.webp

Son düzenleme:

Kaliteli ürünlerde keycapslere artık RGB aydınlatsın takıntısını saldılar. Ya harici keycaps alacaksınız ya da bu önerdiğim klavyeleri ki bunların da RGB'si bence o kadar belirgin değil. Elimde Redragon K617 var, onun Türkçe tuş diziliminde harfleri büyük yapmışlar. RGB bayağı parlıyor.

Telefonum kamerası çok iyi değil. Ama tuşları ışık yansıtan ve yansıtmayan klavyeleri şöyle bırakayım. Yansıtmayan klavyelerde isterseniz sonradan keycaps de alabilirsiniz. Temu vb. keycaps uygunsa ona göre de alışveriş yapabilirsiniz. Bu arada GameRaider klavyesi de iyi, bu bütçelerde manyetik klavye alın kesinlikle.

Bu arada K617 RGB'si resimden daha iyi gözüküyor. Ama ucuz ürün olduğundan mı bilmiyorum, burada RGB renkleri bir tık patlamış. Bir de anladığım kadarıyla ucuz klavyelerde 1-2 ton veya kalitesiz ledler kullanılıyor.

Alıntıyı görüntüle
aslında rgb zart zurt renkli şeyleri sevmem. PC Setup'ında bana göre ışıklı olması gereken tek şey klavye. Amacım renk değil zaten. Akşam ışık kapalıyken klavyeyi görebilmem gerekiyor. Tuşları görebilmem gerekiyor. Ve satın almak istediğim ürüne 3-4k verip sonrasında bir de keycapsları ile uğraşmak istemiyorum. Almışken düzgün bişey alayım diyorum. Sizin paylaştıklarınız güzel duruyor. Müsait olunca inceleme videosunu izleyip sesi nasıl ona bakarım.

İndirimdeyken kaçırmayın.

İndirimdeyken kaçırmayın.

Bunun şarjı ne kadar gidiyordur biliyor musunuz? Ona göre alacağım da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,576
Üyeler
186,910
Son üye
wwdoube
Geri