Yardım 7500TL'ye %75 veya TKL klavye öneri

Yunzii'nin driverları çok kullanışlı, çok sade sizi yormaz. Listenizi paylaşır mısınız?
Keychron K2HE Special :

GravaStar Mercury K1 RGB :

Chilkey ND75 :

Yunzii AL80 :

son olarak sizin attığınız ile birlikte 4 tane klavye listeme almış bulunmaktayım. Ama GravaStarı listeden çıkartabilirim. şatafatlı klavye seven biri değilim fazla. sade olması daha çok gözüme hitap ediyor. Lefronnda ondan kötü değil ama switchler ilerde problem çıkartırmı diye düşündürdü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keychron ürünleri tamam güzel fakat aşırı kronikli ve tamamen şansa kalmış bir marka, benim arkadaşım klavye almıştı güzel güzel kullanıyordu 1.5 ay sonunda 2-3 tane problemi birden çıktı değiştirdiler bu sefer 4-5 ay sonra başka bir klavyede başka bir sorun yaşadı o yüzden ben yeltenemedim
Bende ilk gördükten sonra baktıydımda Keychron H2 modelini yurtdışında baya övüyorlardı. türkiyede bu fiyatta bir sürü muadlli ürün var. birinci şahıs denemiş olan birinden bilgi almak daha güzel olurdu. Redditte okuduğumda millet yazılımsal problemden bahsetmişti fakat ilerleyen zamanlarda düzeltilmiş.

Keychron K2HE Special :

Chilkey ND75 :

Yunzii AL80 :

son olarak sizin attığınız ile birlikte 4 tane klavye listeme almış bulunmaktayım. Ama GravaStarı listeden çıkartabilirim. şatafatlı klavye seven biri değilim fazla. sade olması daha çok gözüme hitap ediyor. Lefronnda ondan kötü değil ama switchler ilerde problem çıkartırmı diye düşündürdü.
Keychron ile gravastarı eleyin. Grava güzel marka ama pahalı geldi benim gözümde. Chilkey güzel markadır, kalitelidir ama burada en mantıklı seçim lofree ile yunzii'den yana olacaktır emin ol

Keychron K2HE Special :

Chilkey ND75 :

Yunzii AL80 :

Bende ilk gördükten sonra baktıydımda Keychron H2 modelini yurtdışında baya övüyorlardı. türkiyede bu fiyatta bir sürü muadlli ürün var. birinci şahıs denemiş olan birinden bilgi almak daha güzel olurdu. Redditte okuduğumda millet yazılımsal problemden bahsetmişti fakat ilerleyen zamanlarda düzeltilmiş.
Klavyeyi bizzat yakın arkadaşım kullandığı için benimde bir çok kez kullanıp deneyimleme şansım oldu. Bana kalırsa ben önermiyorum hocam.

Keychron ile gravastarı eleyin. Grava güzel marka ama pahalı geldi benim gözümde. Chilkey güzel markadır, kalitelidir ama burada en mantıklı seçim lofree ile yunzii'den yana olacaktır emin ol

Klavyeyi bizzat yakın arkadaşım kullandığı için benimde bir çok kez kullanıp deneyimleme şansım oldu. Bana kalırsa ben önermiyorum hocam.
Gravastarı zaten eleme aklımda vardı eledim direk. pahalı olmasının sebebi yurtdışı markası bide titanyum kasa olmasından kaynaklı sanırsam. Wraithtten Yunzii RT75 Pro modelini gördüm linki şurda : https://wraithesports.com/products/yunzii-rt75-pro-mekanik-klavye
göze hitap ediyo ve güzel duruyo. bide konuda sonda bahsettiğim gibi wraithden ürün satın alan kişilerde destekde problem yaşadığını duydum. siz herhangi bir sorun yaşadınızmı hiç?

Gravastarı zaten eleme aklımda vardı eledim direk. pahalı olmasının sebebi yurtdışı markası bide titanyum kasa olmasından kaynaklı sanırsam. Wraithtten Yunzii RT75 Pro modelini gördüm linki şurda : https://wraithesports.com/products/yunzii-rt75-pro-mekanik-klavye
göze hitap ediyo ve güzel duruyo. bide konuda sonda bahsettiğim gibi wraithden ürün satın alan kişilerde destekde problem yaşadığını duydum. siz herhangi bir sorun yaşadınızmı hiç?
Bu modelde iş yapar ayrıca manyetik switchli diğer klavyelere göre +1 bence. Ben bugüne kadar wraithten en az 40 siparis vermisimdir, iadelik çok şükür bir sorun yaşamadım fakat w75 klavyemde çift tıklama sorunu vardı videosunu çekip klavyeyide desteğe göndermiştim hemen hallolmuştu o yüzden rahatım firmadan yana.

İyi akşamlar hocalarım. kendime tek seferde alıp uzun yıllar boyunca sıkmadan kullanmalık klavye arıyorum. aradığım özellikler fazla spesifik ve hepsini bir arada bulmak zor doğal olarak.
bende bütçe olarak 7,000TL ila 7,500TL arasında bir bütçe düşündüm. Bi klavye için biraz fazla bi miktar ama dediğim gibi almışken tek seferde alıp uzun yıllar hitap etmesini istiyorum.

Aradığım özellikleri sıralicak olursam :
%60 klavye sevmiyorum, %100 veya %98 lik gibi klavyelerde fazla büyük. %75 veya TKL boyuta sahip klavyler hem ergonomik hemde elime oturuyor.
Klavyeyi sadece oyun için değil farklı yerlerdede kullanmak istiyorum, Telefondur Vs. bundan kaynaklı kablosuz klavye olup 2.4GHz veya Bluetooth olması önceliğim oluyor.
Yazılımıda aynı şekilde Sade, Anlaşılabilir ve Yazılım üzerinden makrodur, tuş atamadır gibi işleri halledebilmek isterim.
Klavyeyi aldığım gibi bi süre Fabrika çıkışlı kullanıcam ama olurda Switchler rahatsız ederse değiştirmek için Hotswap olmasıda ekstra mutlu eder.
Renk ciddili önemsediğim bi olay değil ama siyah olursa Setup'a çok uyumlu olur.

Biraz araştırma yaptım. bakındım sadece 1 tane klavye bulabildim linkini şu şekilde koyuyorum :

Aradığım özelliklerin nerdeyse hepsinin bunda olduğunu farkettim fakat yazılım konusunda kimse net bir şey sölememiş, ondan kaynaklı ne kadar kalitelidir ve uzun yıllar switch vs değiştirsem bile beni götürebilecek bir klavyemidir?.
Wraith sitesinden klavye önerenler çok oluyor ama genelde kablolu vs satıyolar. birde bazı alıcıların iade ve destek konusunda pek memnun olmadıklarını gördüm.

Bu kadar spesifik istediğim özellikler olarak farklı önerebileceğiniz klavyeler varsa çekinmeden önermenizi isterim.
Eğer yurtdışında yaşayan tanıdığın ile vs getirtme imkanın varsa Leobog hi86 öneririm. Monsgeek ve yunzii de güzel markalar ama kasa doluluğu ve ses tokluğu olaral leobog'u tek geçerim (özellikle nimbus switchler ile). TR de sıfır satan göremedim bahsettiğim modeli benzer modelleri ikinci el satanlar var ama fiyatı baya yükseğe koymuşlar spesifik bi yer öneremiyorum ama dediğim imkanlar yoksa yunzii de gayet güzel.

Eğer yurtdışında yaşayan tanıdığın ile vs getirtme imkanın varsa Leobog hi86 öneririm. Monsgeek ve yunzii de güzel markalar ama kasa doluluğu ve ses tokluğu olaral leobog'u tek geçerim (özellikle nimbus switchler ile). TR de sıfır satan göremedim bahsettiğim modeli benzer modelleri ikinci el satanlar var ama fiyatı baya yükseğe koymuşlar spesifik bi yer öneremiyorum ama dediğim imkanlar yoksa yunzii de gayet güzel.
Malesef yurtdışından getirme imkanım yok. TR içerisinden almayı planlıyorum. Keychron markasını sanırsam öneren bulunmuyor. kağıt üzerinde güzel gözüküyo. Leobog klavyeye baktım biraz Aulanın kardeşi gibi bir hissiyat verdi nedense. şuanlık aklımda Yunzii RT75 pro bulunuyo. başka markalarada bakınıp haftaya sipariş vermeyi planlıyorum.

Malesef yurtdışından getirme imkanım yok. TR içerisinden almayı planlıyorum. Keychron markasını sanırsam öneren bulunmuyor. kağıt üzerinde güzel gözüküyo. Leobog klavyeye baktım biraz Aulanın kardeşi gibi bir hissiyat verdi nedense. şuanlık aklımda Yunzii RT75 pro bulunuyo. başka markalarada bakınıp haftaya sipariş vermeyi planlıyorum.
Fazla araştırma seni çıkmaza koyar piyasada bir sürü klavye ve modelleri var fazla araştırmanı önermem şuan listendeki klavyeler seni en az 5 yıl götürecek klavyeler. Yunzii ve Lofree al geç derim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,854
Üyeler
189,743
Son üye
TalhaK.
Geri