TsuchinagaHiyori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 426
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Keychron K2HE Special :Yunzii'nin driverları çok kullanışlı, çok sade sizi yormaz. Listenizi paylaşır mısınız?
GravaStar Mercury K1 RGB :
Chilkey ND75 :
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.
Yunzii AL80 :
YUNZII AL80 QMK/VIA Alüminyum LCD Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
son olarak sizin attığınız ile birlikte 4 tane klavye listeme almış bulunmaktayım. Ama GravaStarı listeden çıkartabilirim. şatafatlı klavye seven biri değilim fazla. sade olması daha çok gözüme hitap ediyor. Lefronnda ondan kötü değil ama switchler ilerde problem çıkartırmı diye düşündürdü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende ilk gördükten sonra baktıydımda Keychron H2 modelini yurtdışında baya övüyorlardı. türkiyede bu fiyatta bir sürü muadlli ürün var. birinci şahıs denemiş olan birinden bilgi almak daha güzel olurdu. Redditte okuduğumda millet yazılımsal problemden bahsetmişti fakat ilerleyen zamanlarda düzeltilmiş.Keychron ürünleri tamam güzel fakat aşırı kronikli ve tamamen şansa kalmış bir marka, benim arkadaşım klavye almıştı güzel güzel kullanıyordu 1.5 ay sonunda 2-3 tane problemi birden çıktı değiştirdiler bu sefer 4-5 ay sonra başka bir klavyede başka bir sorun yaşadı o yüzden ben yeltenemedim