Arama sonuçları: *

1. aliosmank403

Sizce hangi banka iyi (Yeni hesap açıcam ve Boykot durumları)

Ziraat ve Garanti kullanıyordum Garanti'yi kredi kartıyla ilgili bazı sebeplerden dolayı iptal ettim sinirlenip aşağı yukarı 6-7 ay kadar oldu fakat şuan bi ikinci bankaya ihtiyacım var özel bankalara bakıyorum da QNB & Yapı Kredi veya İş bankası bunlardan hangisi iyidir hangisini önerirsiniz...
  2. aliosmank403

Öneri RX570 Muadili Nvidia Ekran Kartı Önerisi

pazarlık istedi az önce 2000 olur mu diye olsun dedim ilanlara baktım genelde bu fiyatlara satıyorlar benim kartın tam modeli "MSI Radeon RX 570 Gaming X 4G" Şuan alıcı çıktı karta diye hızlı değişmek istiyorum işlemci apu değil görüntü alamam bilgisayardan işlerim olduğu için acele ediyorum biraz
  3. aliosmank403

Öneri RX570 Muadili Nvidia Ekran Kartı Önerisi

AMD RX570 4G pişmanım bu kartı acilen 2500 TL civarına satacağım hatta alıcı buldum gibi fakat Nvidia tarafında ne alabilirim ben acaba önerileriniz ne olur fiyat aşağı yukarı buna yakın 3000 4000 bandında
  4. aliosmank403

Bu kombinlerin altına hangi ayakkabı olur?

Arkadaşlar selam elimde 2 adet kaban var birisi siyah (https://hizliresim.com/nk174n8) birisi camel rengi (https://hizliresim.com/4hmen9h) bu camel olanı ben aslında kaşe diye aldım fakat stüdyo rengi ile aynı gelmedi maalesef iadede edemedim şehir dışındaydım diye iade zamanı geçti gelince...
  5. aliosmank403

---------

---------
  6. aliosmank403

---------

---------
  7. aliosmank403

---------

---------
  8. aliosmank403

---------

---------
  9. aliosmank403

2. el NVMe M.2 veya normal SSD almanın tehlikesi var mı?

Oda doğru teşekkürler reis sağolasın yardımın için.
  10. aliosmank403

---------

---------
  11. aliosmank403

---------

---------
  12. aliosmank403

---------

---------
  13. aliosmank403

---------

---------
  14. aliosmank403

---------

---------
  15. aliosmank403

---------

---------
  16. aliosmank403

Öneri Iphone 11 im bozuldu yaptırayım mı yoksa değişeyim mi? (öneri)

16e pek içime sinmedi hocam ya 13pro daha sıcak geliyor şuan. Evet hocam içim soğudu cihaza karşı zaten topladık ettik o kadar durduk yerde arıza yaptı bende aynı şekilde haşır neşir olduğumdan dedim telefon almayayım bunu hallederim diye de büyük ihtimalle sarj entegresi yandı gibime gleiyor...
  17. aliosmank403

Veri kurtarmakta sorun yok aldığım insanın verilerini çalacak değilim bana sadece kullanıldığı yer önemli yani sakat bir yerde kullanıldıysa baş ağrıtmasından korkuyorum
  18. aliosmank403

Nasıl yani hocam alınmaz mı diyorsunuz depolama birimi bende şahsen satmam yedek diske çeviririm veya fazlaysa kenarda tutarım disksiz satarım genelde hep. Sağlığı yesin ya problem değil sağlam olsunda.
  19. aliosmank403

Öneri Iphone 11 im bozuldu yaptırayım mı yoksa değişeyim mi? (öneri)

16 çıkmam zor hocam ya 35-40k çıkabilirim max.
  20. aliosmank403

Bu kesin çözüm mü peki benim bozuk çıkmasından değil sadece veri konusu yani benden önce ne amaçla nerde kullanıldı sonuçta belli değil ondan sırf merağım.
Geri