Hocam ama sağdaki Asus bildiğin tam beyaz soldaki sarımtırak duruyor beyaz beyaz değilmi bildiğimiz solda ki nasıl doğru ton ki göze çok batıyor böyle
Ya...
Arkadaşlar çift monitöre geçtim G25F2A'yı yeni aldım fakat beyazlar beyaz değil resmen niye böyle ne ayar yaptıysam olmadı aşağıda fotoğrafı yükledim...
Bende gigabyte ve gamepower arasında kaldım şuan karar veremedim.
İşte hocam ondan emin olamıyorum ben Asus'u sırf markası için aldım ha pişman olmadım...
Bende işte araştırma içindeyiömde hala karar veremedim markalar konusunda tereddütlüyüm şimdi Gamepower nasıl bir marka Samsung bakıyorum ki kronik olduğu...
27" 1080p alırsanız görüntü keskinliği memnun etmeyebilir hocam, ekran bir tık büyük kaçıyor 1080p için. Elinizdeki monitöre monitör kolu alır istediğiniz...
Masamı değiştim hocam bunun pivot özelliği olmadığından şuan görüşümü çok rahatsız ediyor pivot özellikli almak istiyorum ayrıca yazılım vb. uğraştığımdan...
Ziraat ve Garanti kullanıyordum Garanti'yi kredi kartıyla ilgili bazı sebeplerden dolayı iptal ettim sinirlenip aşağı yukarı 6-7 ay kadar oldu fakat şuan bi...
pazarlık istedi az önce 2000 olur mu diye olsun dedim ilanlara baktım genelde bu fiyatlara satıyorlar benim kartın tam modeli "MSI Radeon RX 570 Gaming X...
AMD RX570 4G pişmanım bu kartı acilen 2500 TL civarına satacağım hatta alıcı buldum gibi fakat Nvidia tarafında ne alabilirim ben acaba önerileriniz ne olur...