aliosmank isimli üyenin son içerikleri

1. aliosmank

Renkler Gigabyte G25F2A Monitörümde ASUS VG249Q3A'a göre çok sarı

Hocam ama sağdaki Asus bildiğin tam beyaz soldaki sarımtırak duruyor beyaz beyaz değilmi bildiğimiz solda ki nasıl doğru ton ki göze çok batıyor böyle Ya sanki ekranda gece modu açık veya ekranda sticker kalmış gibi böyle filtre var gibi renkler niye anlamadım.
  2. aliosmank

Renkler Gigabyte G25F2A Monitörümde ASUS VG249Q3A'a göre çok sarı

Arkadaşlar çift monitöre geçtim G25F2A'yı yeni aldım fakat beyazlar beyaz değil resmen niye böyle ne ayar yaptıysam olmadı aşağıda fotoğrafı yükledim fotoğrafta ayarları 2 monitördede default sıfırladım. Sağdaki Asus monitörümde beyazlar cam gibi beyaz iken G25F2A'da sarımtırak bi renk tonu var...
  3. aliosmank

Öneri 5000-6000 TL Monitör Önerisi

Bende gigabyte ve gamepower arasında kaldım şuan karar veremedim. İşte hocam ondan emin olamıyorum ben Asus'u sırf markası için aldım ha pişman olmadım gayet güzel fakat şuan kararsız kaldım çok Gigabyte G25 modeli evet bide A olanı var ama sanırım o pivot değil Gamepower mı alsam yoksa...
  4. aliosmank

Bende işte araştırma içindeyiömde hala karar veremedim markalar konusunda tereddütlüyüm şimdi Gamepower nasıl bir marka Samsung bakıyorum ki kronik olduğu söyleniyor bu VA panel çok rahatsız edicimi acaba ben IPS ve VA ile ilgili çok bilgi sahibi değildim bunu alırkende aldıktan sonra farkettim...
  5. aliosmank

Masamı değiştim hocam bunun pivot özelliği olmadığından şuan görüşümü çok rahatsız ediyor pivot özellikli almak istiyorum ayrıca yazılım vb. uğraştığımdan 2. ekran yapıcam yani aslında birini ana ekran diğerini 2. ekranda yapabilirim, 27 çok mu büyük olur 24 mü ideal genelde bu monitörelrde...
  6. aliosmank

Ne gibi kronikleri var acaba sistem; R5 5500 GTX1650 32 GB RAM
  7. aliosmank

Pivot özelliği olan monitör arıyorum bu fiyat arasında ne önerirsiniz [H3 id='SIZE4Samsung+Odyssey+G3+27+1Ms+180Hz+FHD+Flat+Pivot+LS27DG302EUXUFSIZE']Samsung Odyssey G3 27" 1Ms 180Hz FHD Flat Pivot[/H3] Gamepower Lunis L60 27'' 280Hz 0.5Ms Fast IPS FHD RGB Pivot Gaming Bunları buldum ama bunlar...
  8. aliosmank

Sizce hangi banka iyi (Yeni hesap açıcam ve Boykot durumları)

Ziraat ve Garanti kullanıyordum Garanti'yi kredi kartıyla ilgili bazı sebeplerden dolayı iptal ettim sinirlenip aşağı yukarı 6-7 ay kadar oldu fakat şuan bi ikinci bankaya ihtiyacım var özel bankalara bakıyorum da QNB & Yapı Kredi veya İş bankası bunlardan hangisi iyidir hangisini önerirsiniz...
  9. aliosmank

Öneri RX570 Muadili Nvidia Ekran Kartı Önerisi

pazarlık istedi az önce 2000 olur mu diye olsun dedim ilanlara baktım genelde bu fiyatlara satıyorlar benim kartın tam modeli "MSI Radeon RX 570 Gaming X 4G" Şuan alıcı çıktı karta diye hızlı değişmek istiyorum işlemci apu değil görüntü alamam bilgisayardan işlerim olduğu için acele ediyorum biraz
  10. aliosmank

Öneri RX570 Muadili Nvidia Ekran Kartı Önerisi

AMD RX570 4G pişmanım bu kartı acilen 2500 TL civarına satacağım hatta alıcı buldum gibi fakat Nvidia tarafında ne alabilirim ben acaba önerileriniz ne olur fiyat aşağı yukarı buna yakın 3000 4000 bandında
  11. aliosmank

Bu kombinlerin altına hangi ayakkabı olur?

Arkadaşlar selam elimde 2 adet kaban var birisi siyah (https://hizliresim.com/nk174n8) birisi camel rengi (https://hizliresim.com/4hmen9h) bu camel olanı ben aslında kaşe diye aldım fakat stüdyo rengi ile aynı gelmedi maalesef iadede edemedim şehir dışındaydım diye iade zamanı geçti gelince...
  12. aliosmank

---------

---------
  13. aliosmank

---------

---------
  14. aliosmank

---------

---------
  15. aliosmank

---------

---------