Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ ANAKART HAKKINDA GENEL YORUMUNUZ ALINIR MI ? Fiyat dışı

knk x870-f daha ucuz git onu al
  2. B

Aorus 5080 mastermı galax hof 5080 mi

5080 de kararlıyım
  3. B

yanlış yazmışım ikiside 5080 olacak
  4. B

merhaba iki kart arasında kaldım ikiside çok hoşuma gitti fakat sanırım aorusda kronik akma problemi var o yüzden biraz terettüt ediyorum sizce hangisi alınır
  5. B

Hyte y70 lcd ekran değişimi

arkadaşlar ben hyte y70 almayı düşünüyorum ama öndeki lcd ekranı kullanmayı düşünmüyorum yurt dışında sadece camlı satanlar var ama türkiyede bulamadım onun yerine camının satıldığı bir yer filan varmı acaba yada kendim kestirsem uyarmı bilgisi olan varmı
  6. B

Arkadaşlar hof 5080 alınır mı?

83 e amazonda resmi site satıyor hocam 1763462415 Stok 1 e düşerse 99 oluyor onun dışında 83 bayağa takip ettim çünkü
  7. B

diğer parçalar olarakta şunları düşünüyorum ryzen 7 9800x3d asus strix x870f tryx panorama 360mm asus rog thor 1000p psu kingston kc3000 m2 hytey60 ramlere henüz karar vermedim fakat 64gb olacak yani aslında çok sağlam parçalar alacağım o yüzdende içimden asus al geç demek geliyor fakat hof unda...
  8. B

yani hof 70 astral 83k cidden aşırı kararsızım ya
  9. B

hocam valla aorus master almak istiyorum ama siyah sistem dizceeğim için beyazını almak istemiyorum ama siyahında stoğu yok o yüzden çok kararsız kaldım malum ram zamları yüzünden sürekli zam geliyor şu an herşeye o yüzden bir yanım stok bekle diyor bir yanımda stoğun daha geleceği belli değil...
  10. B

peki hocam türkiyede filan neden hiç bilinmiyor bir bilgin varmı
  11. B

aorus stoklarda yok ya yoksa onuda düşündümde o stoğa gelene kadarda zam gelebilir bekleme riskini almak istemiyorum mallum ram fiyatları uçuyor
  12. B

kartla ilgili bilgin varmı knk 1763421505 kartla ilgili bilgin varmı peki knk
  13. B

başlıkta yazdığı gibi hof 5080 ve astral 5080 arasındayım arada biraz fiyat farkı var bu fiyata değermi acaba birde tasarım olarakta hof daha çok hoşuma gidiyor ama türkiyede hiç videosunu filan görmedim çok bilinmiyor sanırım
  14. B

Beyaz sistem mi siyah sistem mi

siyah dizicem o zaman sanırım ya (aot en iyi anime bu arada)
  15. B

Beyaz sistem mi siyah sistem mi

merhaba arkadaşlar ben sistem dizmeye başlayacağım ve yakın zamanda ilk adımı atıp ekran kartımı alacağım ama iki şey arasında gidip geliyorum siyahmı beyazmı beyaz gözüme daha hoş geliyor ama odamda pc başında aktif olarak siigara içen biriyim o yüzden sararmadan korkuyorum acaba burda sigara...
  16. B

Hangi RTX 5080 Daha İyi

arkadaşlar merhaba bir konuda kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım var ben galax 5080 ex gamer almayı düşünüyordum fakat bu gün pny 5080 modelini gördüm ve tasarımı çok hoşuma gitti bu iki kartda 63 bin tl (03.01.2025) ama sonra asus prime serisi karşıma çıktı ve oda 70 bin tl görüntü olarak...
  17. B

Yeni sistem toplayacağım sizce nasıl

Kasa: Hyte y70 touch GPU: Galax 5070 Ti White CPU: Ryzen 7 7800x3d Anakart: Asus Rog Strix X870-A Ram: G.Skill Trident z5 royal 32x2 GB PSU: Asus Rog Strix 1000W white Sıvı Soğutma: Lian li galahad II Lcd 360mm
Geri