Çözüldü✓ ANAKART HAKKINDA GENEL YORUMUNUZ ALINIR MI ? Fiyat dışı

Reaksiyon skoru
31
Bütçe
20
IMG_4548.webp
Beyler anakart alınır mı kronik sorunu var mı kullananlar memnun mu ?

Güçlü anakart isteyecek işlemcin yoksa, çok fazla depolama alanına ihtiyaç duyan biri değilsen ya da aşırı fazla Usb kullanmiyorsan setup inda neden böyle bir kart alırsın. 2tb ssd belki takacaksin belki takmayacaksin. Direkt senin için konuşmuyorum genel yorum yaptım

Dostum ben burada fiyat sormuyorum zaten Forum’da neden istediğim cevabı almakta bu kadar zorlanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakarta bu kadar para vermem ben şahsen 😁
Hocam ben de zaten buna bu parayı vermeyecegim sadece alınır mı alınmaz mı bir ana kart mı onu öğrenmeye çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güçlü anakart isteyecek işlemcin yoksa, çok fazla depolama alanına ihtiyaç duyan biri değilsen ya da aşırı fazla Usb kullanmiyorsan setup inda neden böyle bir kart alırsın. 2tb ssd belki takacaksin belki takmayacaksin. Direkt senin için konuşmuyorum genel yorum yaptım
Hocam aklımız da işlemci olarak Ryzen 9 9950X düşünüyoruz

kart kronik sorunlu mudur değil mi bilmiyorum fakat bir anakart almak istiyorsanız kullanacağınız özellikleri önemli, fazladan portlara para verilmemesi gibi. Örnek olması açısından 3 tane kart karşılatırdım, benim de MSI dışında alabileceğim bir anakart olduğu için.

Bu linkteki özelliklere bakarak durum değerlendirmesi yapılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,523
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri