Arama sonuçları: *

• Users: HAYNA
  • Order by date
  1. H

22K ya Kadar TV Önerisi

55 için olanının bu fiyattan aşağısı zor gibi hocam, ben olsam alır geçerim risk almam çünkü daha da artabilir diye düşünüyorum, karar sizin.
  2. H

22K ya Kadar TV Önerisi

Hocam ay sonu kart dönsün alcam dedim dımdızlak ortada bıraktılar... Kahroluyorum...
  3. H

22K ya Kadar TV Önerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FXV476G3/ref=ox_sc_saved_image_1?th=1 Bu fiyata rakibi yok.
  4. H

Amazon depo dolandırcılığı

Amazon'da garibim bizim milleti bilmeden bu işe giriyor... Yakında bırakmazlar inşallah.
  5. H

İyi yapmışsınız hocam, iadenizi alıp devam edin hocam yapacak bir şey yok ne yazık ki...
  6. H

Hocam kötü niyet sezemedim adamlar da istemezdi böyle olsun, direkt iade demeleride güzel çünkü diğer firmalar olsa " Nerden bilelim sizin farklı ürün içine koymadığınızı? " diyerek kanıt falan isteyip başınızı çok ağrıtabilirlerdi.
  7. H

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar tvyi almak istiyorum ama hala bu titreşim olayı can sıkıyor yorumları okudukça, yeni serilerde bu sorun olur mu? Parasına göre gayet uygun olduğunu biliyor ghosting sorunu varmış ama bu paraya bu olur sorun değil ama bu titreşim olayı çok can sıkıcı, fikirlerinizi yazarsanız çok...
  8. H

Arkadaşlar sizce 65 için indirim olur mu yoksa artık 30k dip fiyat mıdır?
  9. H

Arkadaşlar Hepsiburada‘da stok girse sizce 27.500’den mi girer yoksa Amazon gibi 32.500’den mi?
  10. H

Hocam sen aldın bizi dımdızlak ortada bıraktılar, kart dönsün alacam dedim olanlara bak yaa. 1763567186 Şu başlıkta “indirim bitti” yazısını gördüğümde şüphelenmem gerekirdi.
  11. H

65 bu fiyata alacağıma gider TCL alırım, umarım fiyat hatalıdır.
  12. H

Amazon stok mevcut. 1763365892 Arkadaşlar aldıktan 1 ay sonra kurulum yaptırsam sorun olur mu?
  13. H

Hocam 55’e indirim geldi sizce buna da gelir mi Amazon tarafında?
  14. H

Hocam memnun musunuz? Almayı düşünüyorum deneyimleriniz nedir?
  15. H

❌İndirim Bitti! Konu kapatıldı

Bunların indirim olmadığını belirtmek istedim ama senin gibi zekası düşük birine ekstra açıklama yapmam da gerekirmiş kusura bakma. Sanki atomu parçalıyorda iki cümle fazla okumuşsun alt tarafı.
  16. H

❌İndirim Bitti! Konu kapatıldı

Aaaaa 16.499,99 TL'lik bornoz 2.640 TL'ye düşmüş hemen almam lazım.
  17. H

Hocam gel sarılalım yaa :D Bende çok seviyorum o özelliği nasıl kopacağım hiçbir fikrim yok... Kahretsin keşke hiç bulaşmamış olsaydım hiç tadını almamış olsaydım eksikliğini hissetmezdim...
  18. H

Philips 49pus7503 TV kullanıyorum, 7 yıl oldu alalı, herhangi bir sorunu yok ama 65 inch TV almayı düşünüyorum, çok küçük kalıyor, tek seferde iyisini alma taraftarıyım her zaman, bu o en iyi televizyon mudur benim için bilmiyorum, bütçem yok ama bu tv 27k ise mesela 45-50k verip yine mini led...
  19. H

🔥İndirim Vadofone pay 100₺ bakiye hediyesi

Kampanya bitti mi? Girdim baktım bende yok.
  20. H

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam en yeni girenleri nasıl takip edebilirim ben de hep aynılarını gösteriyor gibi
Geri