❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Son düzenleme:
Sac kalınlığın dan bahsedilmemiş ince bir çıta tutuyor pek emin olamadım.

Kilit özelliği var sanırım.
Vontech sağlam ürün yapıyor benim yıllardır kullandığım 40kg taşıma kapasiteliydi bunda 80 kg yazıyor 65 inch rahat taşır zırıltı sesini çözemedik ama hala bi uygun zamanım olsa halledip herkesi aydınlatacağım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sac kalınlığın dan bahsedilmemiş ince bir çıta tutuyor pek emin olamadım.
80 kg diyor hocam sac kalınlığına dair ordan fikir sahibi olabilirsin

Vontech sağlam ürün yapıyor benim yıllardır kullandığım 40kg taşıma kapasiteliydi bunda 80 kg yazıyor 65 inch rahat taşır zırıltı sesini çözemedik ama hala bi uygun zamanım olsa halledip herkesi aydınlatacağım da
Kabin plastik olduğu bass odaklı müzikler de yapıyor film dizi izlerken yapacağını sanmıyorum eğer yapıyorsa bas seviyesini 50 seviyesinden -25 düşürün hem diyaloglar daha net oluyor hemde yeterli bass sağlanıyor.

Kabin plastik olduğu bass odaklı müzikler de yapıyor film dizi izlerken yapacağını sanmıyorum eğer yapıyorsa bas seviyesini 50 seviyesinden -25 düşürün hem diyaloglar daha net oluyor hemde yeterli bass sağlanıyor.
Ayakları üzerinde aynı müzikler aynı ayarlarda yapmıyor ama sorun o. Dizilerde netflixde izletmeyecek seviyede yaptı askıda.bazı sahnelerde de o bası hissetmek istiyor insan.Subwofer aparata denk gelmeyecek şekilde sabitlenirse çözüleceğini düşünüyorum

Ayakları üzerinde aynı müzikler aynı ayarlarda yapmıyor ama sorun o. Dizilerde netflixde izletmeyecek seviyede yaptı askıda.bazı sahnelerde de o bası hissetmek istiyor insan.Subwofer aparata denk gelmeyecek şekilde sabitlenirse çözüleceğini düşünüyorum
Ayaklı kurulum da tv ünitesi bile %25 ses seviyesinde üniteyi sallıyor içi yemek tabakları ile dolu olmasına rağmen plastik kabin ne yapsın a* 😄

Kabin plastik olur zaten garip bir şey değil. Onda kauçuk darbe emiciler olur çatırtı yapmasın diye ya o yoktur ya da düzgün yapamamışlardır.

Hocam senin televizyonda bir sorun olmasın? Gayet bass odaklı müzikler dinliyorum sen dün söylediğinden beri bir sorun yaşamadım.

Konuya 3.mesajı ben yazmama rağmen yine en son ben aldım nerdeyse :D.
Neyse sonunda alabildik :d.

1763032552904.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayaklı kurulum da tv ünitesi bile %25 ses seviyesinde üniteyi sallıyor içi yemek tabakları ile dolu olmasına rağmen plastik kabin ne yapsın a* 😄
75'in fiyatı düşmüş bak alırken gördüm :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,867
Üyeler
184,850
Son üye
mmmm
Geri