Arama sonuçları: *

1. M

Kız İstek Attı napim

Neyse
  2. M

Kız İstek Attı napim

O öpücükten bi tanede ben anne babana yolluyorum 1763505561 Ananın pamuk ellerinden öpeyim
  3. M

Kız İstek Attı napim

Çok komiksin sen ulan bişey derimde ban yerim sen anla ne dicemi 1763505204 Anana babana selam söyle
  4. M

Kız İstek Attı napim

Kanka sana bişey diyimmi Allah kuran çarpsin okul açıldıktan beri 3 ay geçmiştir 3 aydır kızla konuşmuyorum zaten normaldede konuşmuyorum sınıftaki kızlarlada onla hiç konuşmadım yani zaten durakta kekolarin yanında gördükten sonra saldim knk ya yapcak bişey yok 1763504573 Ya knk sen sınıf içi...
  5. M

Kız İstek Attı napim

Forumu nasıl silioz beler
  6. M

Kız İstek Attı napim

Knk yok ya kiz sevgili yapti yuzume bakmio guncelim dedim
  7. M

Yüzümdeki kemik gelişir mi

Zaten yuvarlak değil ki ince yanak boşluğum var ama çokta kemiklo değil yani şişman değilim yani 1763497209 Kemikli olmasını istiyorum 1763497439 Knk yüzüm ince ama yüzümdeki kemikler belirgin değil
  8. M

Yüzümdeki kemik gelişir mi

Merhaba arkadaşlar benim yaşım 13 ve yüzüm az kemikli 4 ay sonra 14 olacağım o zamana kadar yüzümdeki kemikler gelişir mi 9. Sınıfım 14 15 yaş arası yüzüm değişir mi
  9. M

Yüzümdeki Ödemi Nasıl Atabilirim

Knk bacağındaki ödem içinse gün içinde ayağını yukarı kaldır uzanırken felan
  10. M

Yüzümdeki Ödemi Nasıl Atabilirim

Arkadaşlar 1.82 boyun var ve kilom 80 neler yaparak yüzümdeki ödemi atabilirim kaç gün sürede gözle görülür değişim olur
  11. M

Kız İstek Attı napim

Aggga be calisiyoz zaten
  12. M

Kız İstek Attı napim

Yok ya bu sabah takipten çıkarmış ve atmış olmadı 1760776230 İlk defa sevilmizifi sandik napak 😓
  13. M

Kız İstek Attı napim

Tamam kız zaten derste heo bana bakio yani arkadasim onla acilmis kizin arkadasi onun sevgilisi oldugunu soylemis ama hep bana bakio yani bilmem 😉
  14. M

Kız İstek Attı napim

Olcem heralde
  15. M

Kız İstek Attı napim

Kanka la bi tane kızın özel yer hibi kulandi şeyede istek atmisim olum tüm kizlara istek atmisim ya off patladim ben ya pazartesi gunu dovecekler 1760737912 İnşallah yatiodur ya istek attim çektim
  16. M

Kız İstek Attı napim

Kayseri
  17. M

Kız İstek Attı napim

Kanka liseye gidiom zaten ben 😉
  18. M

Kız İstek Attı napim

Valawkanka ya yuzumuz gülmedi:( hapcak bişey yok 1760736513 Anlik sevindim
  19. M

Kız İstek Attı napim

29.09 ❤️ var bu ne acaba swimi var