Kız İstek Attı napim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler kzijn profilinr bakipdum şakasına istek atıp geri çektim Instagram geri çektiğim isteği işlememiş istek kıza gitti kabul etti geri takip attı sizce seviomu kesiyoda beni bazen ama konusmuoz hiç sizce seviomu beuler
ilkokula kadar düştü forum kullanma yaşı

Kesin aşık evleneceksiniz bence yeni konu aç damatlık seçelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk yok ya kiz sevgili yapti yuzume bakmio guncelim dedim
Kitaptaki en eski numara zora yatiyo kiskandirmaya çalışıyor

Beyler kzijn profilinr bakipdum şakasına istek atıp geri çektim Instagram geri çektiğim isteği işlememiş istek kıza gitti kabul etti geri takip attı sizce seviomu kesiyoda beni bazen ama konusmuoz hiç sizce seviomu beuler
Olm kafa yapınız 8-9 yaş arası çalışıyor kız sana istek attı diye niye seni sevsin bide sınıf arkadaşın mış üstüne ilk defa kız görmüş gibi tepki verip konu açmayın Allah aşkına

Kesin aşık evleneceksiniz bence yeni konu aç damatlık seçelim

Kitaptaki en eski numara zora yatiyo kiskandirmaya çalışıyor
Kanka sana bişey diyimmi Allah kuran çarpsin okul açıldıktan beri 3 ay geçmiştir 3 aydır kızla konuşmuyorum zaten normaldede konuşmuyorum sınıftaki kızlarlada onla hiç konuşmadım yani zaten durakta kekolarin yanında gördükten sonra saldim knk ya yapcak bişey yok

Olm kafa yapınız 8-9 yaş arası çalışıyor kız sana istek attı diye niye seni sevsin bide sınıf arkadaşın mış üstüne ilk defa kız görmüş gibi tepki verip konu açmayın Allah aşkına
Ya knk sen sınıf içi olayı bilmeden konuşma Allah aşkına ya

Bide sanane sen niye karision

Kanka sana bişey diyimmi Allah kuran çarpsin okul açıldıktan beri 3 ay geçmiştir 3 aydır kızla konuşmuyorum zaten normaldede konuşmuyorum sınıftaki kızlarlada onla hiç konuşmadım yani zaten durakta kekolarin yanında gördükten sonra saldim knk ya yapcak bişey yok

Ya knk sen sınıf içi olayı bilmeden konuşma Allah aşkına ya

Bide sanane sen niye karision
Sonra bunlara sövünce sövünce suçlu biz oluyoruz yaşın 8-9 o yüzden fazla üstüne gitmeye gerek yok sınıf içi ne yaşamış olabilirsin kız sana güldü diye yada senle iyi geçiniyor diye aşık fln mı oldu sandın gariban kuş seni bide konu açıp Sanane karışma diyo 😂😂

Uygunsuz davranış
Sonra bunlara sövünce sövünce suçlu biz oluyoruz yaşın 8-9 o yüzden fazla üstüne gitmeye gerek yok sınıf içi ne yaşamış olabilirsin kız sana güldü diye yada senle iyi geçiniyor diye aşık fln mı oldu sandın gariban kuş seni bide konu açıp Sanane karışma diyo
Çok komiksin sen ulan bişey derimde ban yerim sen anla ne dicemi

Anana babana selam söyle

Şu lisede sevgili yapma işini gönül eğlendirme işi gibi görüyorum.🙂

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler