Kız İstek Attı napim

Beyler kzijn profilinr bakipdum şakasına istek atıp geri çektim Instagram geri çektiğim isteği işlememiş istek kıza gitti kabul etti geri takip attı sizce seviomu kesiyoda beni bazen ama konusmuoz hiç sizce seviomu beuler
heyecan her yaşta güzel bir şeydir. ama her durumda sonu güzel bitmez. tutkuyla atılan yanlış adımlar, insanı felakete sürükler.

17 kasım 2017 de 10 saat ara ile 2 cenaze gömdükten sonra trafik kazası geçirmiştik. hafta başında okula geldiğimde kıza aşık olmuştum hem de ilk görüşte aşk bombaaa, 1.5 sene boyunca ona kendimi onu sevdiğimi kanıtlamaya çalıştım olmadı :) Ahh ahhhh.. bu sene evlendiğini öğrendim.

Kardeşim belli ki yaşın daha küçük, düşünme bunları bırak derslerine odaklan. Hayatında başarılar diliyorum..

Bunun halı benden de beter

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yeter LAN YETERRRRR

Ekler

• 1000001132.webp
    1000001132.webp
    6.9 KB · Hit: 17
kız beni priwine aldı istek attımda bi ben vardım okuldan bi de yakın arkadaşı bu kadar heyecanlanmadım gerçi çok belliydi de gerek yok şimdilik

Yok ya bu sabah takipten çıkarmış ve atmış olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk defa sevilmizifi sandik napak 😓

Bu ne edepsizlik ya, doğru yolu göstermemiz gerek bu arkadaşımıza. Lütfen birazcık daha böyle şeyler ile kafanı yorma arkadaşım. Arkadaşlar sizce de anormallik yok mu ya?

9. sınıf muhammed bilerek kıza istek atıyor geri çekmiyor sonrasında donanım arşive gelip senaryo kurarak konuyu açıyor kız geri takip edince sevdiğini sanıyor ve mutlu oluyor ama sadece arkadaşca seviyordu bu sabahta kız muhammed'i takipten çıkarıyor
muhammed ders çalış

Öncelikle sakin ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,420
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri