Arama sonuçları: *

1. D

Nvidia ekran kartı güncellemesi yapamıyorum !

GeForce Experience üzerinden yapın hocam. Monster laptop bilgisayarda aynı sorun vardı müşteri hizmetlerini aradım bu şekilde yapmamı söylediler. Biraz araştırdığım kadarıyla intelin yayınladığı dosyanın içeriğinde isim belirtmediğinden böyle bir sorun olduğu filan yazıyordu
  2. D

SSD Performansı amd ve intel işlemcili bilgisayarda farklı ?

İyi günler herkese. Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar. Elimde SanDisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s ssd si var. Elimde amd işlemcili ve intel işlemcili kasa var. Fakat amd işlemcili kasada ssd den tam performans alamıyorum okuma yazma değerleri intel işlemcili kasama göre daha düşük ve...
  3. D

Harddisk Bozuk Bölümü Silme

denedim hocam ama parametre desteklememektedir diye hata veriyor 1608981130 ben tek parça halinde kullanmak istiyorum hocam . Ayrı ayrı kullanılabilir onu biliyorum
  4. D

onu istemiyorum hocam orta kısmı iptal edip diğer bölünmemiş iki alanı tek bir parça halinde kullanmak istiyorum
  5. D

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

başka yerde göremedim hocam şimdi nereye bakmam lazım tam bilmiyorum ki . Tekrardan bakayım 1608980868 o gönderdiğim resim hocam başkada öyle bir ara yüz yok bulamadım
  6. D

Arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi orta kısımdaki 166 GB devre dışı bırakarak diğer bölünmemiş iki alanı tek bir parça olarak kullanmak istiyorum bu mümkünümdür yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. D

dediğiniz bu mu hocam
  8. D

Keenetic Omni DSL n300 modemini aldım sitesinde yazan teknik özelikler şu şekilde
  9. D

3 gün önce millenicom internetim bağlandı fakat modemım gelmediği için deneme fırsatım olmadı. Bugün modemim gelmesiyle beraber denedim normalde vaat ettikleri 35 mb aldığım ise 10 mb . Aradım müsteri hizmetlerini teknik ekip inceliyecek dedi sizce yol yakınken iptalmi etsem zaten 16 mb 85...
  10. D

Hwid ban hangi parçaya atılıyor

Ethernet kartin veya wifi modulun MAC adresine atabilio
  11. D

Millenicoma geçiş internet bağlanmıyor!

bende abone olmayi düşünyordum bir duraksadim.
  12. D

İnternet nasıl hızlandırılır ?

kablonet altyapısı varsa kaçırma derim. yardımcı da olabilirim abonelik için
  13. D

KABLOTV HANGİ PAKET

63 tl ödüyorum cihazlar bana ait 25mb + tv 1608236970 tabi şuan fiyatlar farklı ben geçen sene abone oldum.
  14. D

Taşınıyorum Şuan ki Tarih itibariyle hangi İnternet sağlayıcısını kullanmalıyım?

teşekkür ederim hocam hayırlı olsun inşallah bir sorun filan yaşamazsınız. birde kod olayı varmış her halde şuan var mı bilmiyorum da eğer siz kod filan alırsanız sizin kodunuzu vererek bağlantı sağlayabilirim bu şekilde bir ay siz bir ay da ben bedava kullanabiliyormusum herkes öyle yazmışta...
  15. D

Taşınıyorum Şuan ki Tarih itibariyle hangi İnternet sağlayıcısını kullanmalıyım?

bende Keenetic modemi almayı duşunuyorum cuma indirimleri zamanında 250 tl cıvarındaydı suan 310 lıra bandında açıkcası o zaman almadığıma pişman oldum. internetiniz bağlandığında acaba nasıl olduğunu hakkında yazarmısınız
  16. D

sizin altyapınız ne kadarlık hız testi sağlıyor peki hocam birde kendınızmı modem aldınız yoksa Millenicomdan filan mı modem temin ettiniz
  17. D

Bilgisayarım açılmıyor. (Açıklamaya bakın)

ekran kartınızı çıkartıp bios pilide çıkartıktan sonra elektrik kablosu takılı olmadan power düğmesine 2 3 defa basıp çekiniz sonra tekrardan ekran kartı ve pili takıp açmayı deneyin hatta ramleri de çıkartıp slotların yerinide değiştirebilirsiniz
  18. D

KABLOTV HANGİ PAKET

ben şuan kullanıyorum temel paket + 6 tane sinema kanalı mevcut çokta memnunum abone olacaksaniz sizi abone merkezinede yönlendirebilirim nişanlım kendisi orda çalışıyor
  19. D

siz Millenicom mu kullanıyorsunuz hocam ne kadar hız alıyorsunuz birde sıkıntı filan yaşadınız mı hiç. Çünkü ben kablonette hiç sıkıntı yaşamadım 25 mb internetimin 24.6 sını alabiliyorum
Top Bottom