Neler Yeni

Taşınıyorum Şuan ki Tarih itibariyle hangi İnternet sağlayıcısını kullanmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan Yalçınkaya
Herkese iyi akşamlar sağlıklı günler diliyorum. 1 hafta içerisinde taşınacağım şuan kaldığım evde KabloNet kullanıyorum ve açıkcası çok çok memnunum 25 mb internet artı tv 64 liraya kullanıyorum. Yeni taşınacağım evde malesef altyapısı yok. Sizce hangi internet saglayıcısnı tercih etmem gerek forumda çok okudum kafam iyice karıştı bazıları türkneti övmüş bazıları gömüş bazıları millenicom iyi demiş bazıları töbe etmiş. Bazıları netspeed alamalısın demiş. Anlayacağınız iyice kafam karıştı. Taşınacağım evde fiber alt yapısı yok max 53 mb alabiliyormusum 35 mb veren paketler var. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan Yalçınkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom candır
siz Millenicom mu kullanıyorsunuz hocam ne kadar hız alıyorsunuz birde sıkıntı filan yaşadınız mı hiç. Çünkü ben kablonette hiç sıkıntı yaşamadım 25 mb internetimin 24.6 sını alabiliyorum

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
siz Millenicom mu kullanıyorsunuz hocam ne kadar hız alıyorsunuz birde sıkıntı filan yaşadınız mı hiç. Çünkü ben kablonette hiç sıkıntı yaşamadım 25 mb internetimin 24.6 sını alabiliyorum
Ben akrabama açtırdım 35mb 6 upload 3 ay oldu nerdeyse hiçbir sıkıntı yaşamadılar sadece dün çalışma olduğundan dolayı intwrnet yokmuş oda çalışma yüzünden başka hiçbir sıkıntı olmamış vadettikleri hızı veriyolar bence cuma akşam başvurdum yarın gelirler büyük ihtimal bağlamaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan Yalçınkaya
Ben akrabama açtırdım 35mb 6 upload 3 ay oldu nerdeyse hiçbir sıkıntı yaşamadılar sadece dün çalışma olduğundan dolayı intwrnet yokmuş oda çalışma yüzünden başka hiçbir sıkıntı olmamış vadettikleri hızı veriyolar bence cuma akşam başvurdum yarın gelirler büyük ihtimal bağlamaya
sizin altyapınız ne kadarlık hız testi sağlıyor peki hocam birde kendınızmı modem aldınız yoksa Millenicomdan filan mı modem temin ettiniz

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
sizin altyapınız ne kadarlık hız testi sağlıyor peki hocam birde kendınızmı modem aldınız yoksa Millenicomdan filan mı modem temin ettiniz
Benim altyapım 69 destekliyo modemi kendim aldım modeli 'Keenetic omni dsl' onların verdiği modem biraz dandik akrabam onların verdiği modemi aldı güzel değil tavsiye etmem ben baya araştırdım 300tl bandında bu modemde daha iyisi yok gibi bişey

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan Yalçınkaya
Benim altyapım 69 destekliyo modemi kendim aldım modeli 'Keenetic omni dsl' onların verdiği modem biraz dandik akrabam onların verdiği modemi aldı güzel değil tavsiye etmem ben baya araştırdım 300tl bandında bu modemde daha iyisi yok gibi bişey
bende Keenetic modemi almayı duşunuyorum cuma indirimleri zamanında 250 tl cıvarındaydı suan 310 lıra bandında açıkcası o zaman almadığıma pişman oldum. internetiniz bağlandığında acaba nasıl olduğunu hakkında yazarmısınız

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
bende Keenetic modemi almayı duşunuyorum cuma indirimleri zamanında 250 TL cıvarındaydı suan 310 lıra bandında açıkcası o zaman almadığıma pişman oldum. internetiniz bağlandığında acaba nasıl olduğunu hakkında yazarmısınız
tabii ki yazarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan Yalçınkaya
tabii ki yazarım
teşekkür ederim hocam hayırlı olsun inşallah bir sorun filan yaşamazsınız. birde kod olayı varmış her halde şuan var mı bilmiyorum da eğer siz kod filan alırsanız sizin kodunuzu vererek bağlantı sağlayabilirim bu şekilde bir ay siz bir ay da ben bedava kullanabiliyormusum herkes öyle yazmışta tam bilmiyorum ayrıntıları

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
teşekkür ederim hocam hayırlı olsun inşallah bir sorun filan yaşamazsınız. birde kod olayı varmış her halde şuan var mı bilmiyorum da eğer siz kod filan alırsanız sizin kodunuzu vererek bağlantı sağlayabilirim bu şekilde bir ay siz bir ay da ben bedava kullanabiliyormusum herkes öyle yazmışta tam bilmiyorum ayrıntıları
Evet halen devam ediyo siz bana bağlattırırken özelden yazarsanız atabilirim kodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,958
Üyeler
159,078
Son üye
mertrain
Top Bottom