Arama sonuçları: *

1. muptezelryder

Bios ayarları için acil destek

7500F ile 7600 farkıda yok fazla. -20'nin CO için hiçbir mantığı yok. Ryzen master ile en iyi çekirdeğini -35 yap, diğerlerini-30 -25 diye yaz, bazılarını düşük tut sistem stabil çalışsın.
  2. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

OC yapabiliyor musun? O moboda OC yapmak bloklanmış sanırım, OC yaptın mı? Birde Oyun içi derecelerini söylersen sevinirim.
  3. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

Hocam VRM bloğu soğutması performansta belirleyici faktördür. SSD throttle'ndan anakart ömrüne kadar önemli ve kaale alınması gereken bir faktör.
  4. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

Berbat, bedava verseler alınmaz. 7500F veya 8600G APU kullanacaksan tercih edilebilir ucuzsa, ki yine almam, heatsink ve VRM olarak korkunç kalitesiz seviye. Hoş zaten girişinde giriş seviyesi bir anakart, tercih etmem. Bu bütçelerle AsRock bakmanı tavsiye ediyorum.
  5. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

MCR dediğim gibi olasılık. Kebap gibide çalışabilir o zaman her şey güzel ama artık bana çok eski tip geliyor böyle en rookie tier özelliklerde bile her defasında CMOS yapmak zorunda kalmak, bir el atmaları lazım mobo mühendislerinin. Hazır sistem için arkadaşın aldığı fiyata göre kerbela gibi...
  6. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

Cmos bebe işi zaten ama sürekli parasını verip aldığın mobonun özelliğini kullanamayıp her defasında cmos yapta görelim seni güzel kardeşim, para kolay kazanılmıyor sandığınız gibi.
  7. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

Yahu adamın ramleri zaten alınmaması gereken türden bi RAM. Para tuzağı bile diyebilirim. CL30 RAM'ler çok daha ucuza geliyor,verdiği performans farkıda ortada. MCR tehlikeli bir ayar, BIOS'a bir daha dönememe ve CMOS yapmak zorunda kalabilir arkadaş. 1757279817 Farketmez, A620'de B650 M-R'da...
  8. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

Adamın kullandığı mobo B650 MR ne A620si?
  9. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

Yahu kardeşim sen EXPO'nun bilgisayarın açılmasında daha fazla süreye yol açtığını bilmiyormusun, hele GL36 gibi kalitesiz RAM'lerde.
  10. muptezelryder

İnce hesapdan bu sistem alınır mı?

Güzel kardeşim ben sana kartın 1080p olduğunu mu söyledim? 12GB VRAM 2K'da gayet rahat oynatır sen oynatmaz demişsin. Üstüne 5070 almayın 5060Ti alın demişin, komik gerçekten.
  11. muptezelryder

Durumu olmayan arkadaşlara oyun hesabı veriyorum

İyi bir manilahi hizmet gibi duruyor ama inanmadım be kardeş
  12. muptezelryder

kardeş ben sana 5070'in iyi yanlarını mı sordum? Okuma anlama sıkıntın mı var
  13. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

Giriş seviyesi için iyi. Yoksa ortalama bir anakart, VRM soğutucu bloğu kalitesiz zaten, daha yukarı nesil işlemci kaldıramaz. Bu fiyata BIOSTAR'ın çok daha iyi performanslı anakartlari bulunuyor ben almazdım şahsen. Eğer Windows HDD'ye kurulmuşsa normal yavaş açılması, keşke o hurda SSD...
  14. muptezelryder

Yeni sistemde sorunlar

Anakart iyi değil zaten çok bir şey beklemeyeceksin bu sistemden.
  15. muptezelryder

2K neden oynayalım ki, 9060XT içinde aynısı söylendi kart inanılmaz düşük performans veriyor 1080pde bile kardeş.
  16. muptezelryder

5060 Tİ 8 gb Hazır Sistem

Yukarıdaki şahsı dinlemeni önermem, troll. RX 9060XT dışında hangi budget gpu alırsanız alın, pişman olmazsınız,RX 9060XT korkunç bir kart.
  17. muptezelryder

38-40 bin TL'ye 5060 Ti 16 GB hazır sistem önerisi

RX9060XT çöpü yerine 3060,3050 bile daha güzel bir seçenek,sen niye bunu insanlara önerip duruyorsun,AMD seni fonluyor mu? 1755960170 5060ti ile aynı performansı birak,5050'nin yanına bile yaklaşamıyor 9060XT.
  18. muptezelryder

Hazir sistem ikilemi

7000 serisi ile 9000 serisi bir mi kardeşim? Troll yapmayın burada derdimi anlatmaya çalışıyorum ya. Sen hava mi atıyorsun git fiyatlara bak kendi ekran kartının, adam kendi high GPU'suyla benim Budget GPU'mu karşılaştırıyor hava atmak için.
  19. muptezelryder

Hazir sistem ikilemi

Kardeşim sen ne kullanıyorsun? Sapphire pulse modeli elimde var,kullanıyorum diyorum sen bana oyun testlerine bak diyorsun,ya sabır kardeşim ya..bide sistem önerisi veriyorsunuz.
  20. muptezelryder

Hazir sistem ikilemi

Alınmaz kardeşim. Işlemcim R5 7600X. Berbat durumda kart. Driver falanda kurtarmaz bunu,keşke 5060ti olmadı 5060 alsaydım da bu çöple uğraşmasaydım. Burada yazılanlara bakma çoğunun elinde RTX serisi var,bilerek bu iğrenç kartı öneriyorlar
Geri