Arama sonuçları: *

1. Y

S25 Ultra dan 16 Pro Maxe

Samsung S25 Ultra dan İphone 16 Pro Maxe geçen veya tam tersini yapan arkadaşlar tecrübelerini ve hangisini daha çok beğendiğini yazabilir mi
  2. Y

Samsung S25 ultra alınır mı

Samsung s25 ultra almayı düşünüyordum fikrimi çwvremdiklerle paylaştım ve çoğu kişi onun yerine iphone al dedi Samsung 2-3 yıl kullandıktan sonra çok eski ve berbat oluyormuş tam emin olamadım alsam mı 17 pro max mi alsam ama arada çok fazla fiyat farkı var ve ürünü yurt dışı alacağım kullanan...
  3. Y

İphoneden samsunga geçenler

Honor gibi telefonlar asla almam öneri yapmazsanız sevinirim 1757003111 S25 ultra da YD ve iphone 14 ile s25 i kıyaslamak çok mantıksız s25 14ü yok eder 1757003190 Oyun oynamayacağım zaten teşekkürler yardımcı olduğunuz için
  4. Y

İphoneden samsunga geçenler

İphone 16 pro max den s25 ultraya geçen veya s25 ultradan iphone 16 pro max e geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İphone 17 serisi çıktığında 17 pro max almayı düşünüyordum ancak özellikler çıkaran belli olduğundan dolayı biraz araştırdım ve iphone 16 ile aralarında neredeyse hiç fark...
  5. Y

S25 ultra mı İphone 16 pro max mi

Hangi samsung modelini kullanıyorsun acaba?
  6. Y

Ayrıca iphone artık eskisi gibi sadece önemli insanların kullandığı bir ürün olmaktan çıktı Şu ana kadar çok fazla iphone 16pm gördüm ve gördüklerimin neredeyse hepsine yakını metrobüs gibi toplu taşıma araçlarında insanların ellerindeki ve sadece yılda 2 gün toplu taşıma kullanmama rağmen bu...
  7. Y

Fiyat farkı?
  8. Y

Hocam sadece bu iki telefon arasında karşılaştırma yaparsanız sevinirim
  9. Y

Çinli telefon düşünmüyorum sadece bu fiyatlarla hangisini tercih etmek daha mantıklı diye merak ettim
  10. Y

İyi mi geldi elinize
  11. Y

Emin değilim mardin veya ırak
  12. Y

Biliyorum 43bin tl fazla vermek yerine başka telefon kullanmak daha mantıklı geldi
  13. Y

Kullanan tek bir kişi cevap yazmış bu yüzden kesin karar veremedim telefonda çok işim yok lise öğrencisiyim 10.000 tl benim için büyük bir para kendi param ile aldığım için sıkıntı yaratabilir ayrıca s26U beklersem s27U beklerim S27 çıkınca S28 beklerim ve sonsuz bir döngüye girer s26 nın...
  14. Y

Anlayamadım? 1756897649 Neticede biri iphone
  15. Y

Tekno 47 satıcısından 0 telefon alacağım S25 ultra 39.300 tl İphone 16 pro max 53.000 tl Sizce hangisini almalıyım samsung s22 kullanıyorum şu an ve samsung s9 ultra tabletim var S22 den memnun değilim ayrıca Hangisini alayım Başka telefon önerisine açık değilim
  16. Y

14 pro max mi pixel 10 pro xl mi

O kadar iyi değil ios her zaman androidden bir tık üsttedir
  17. Y

Bana kalsa da iphone seçeceğim gibi çünkü ikisini yan yana koyduğumda iphone her zaman daha güzel bir kullanıma sahip oluyor
  18. Y

İphone 14 te intellegence yok ki zaten
  19. Y

Yine ne iphoneyi görünce insanın iphoneye kayası geliyor tek eksiği yapay zeka ama çok fazla işe yarayacağını düşünmüyorum yapay zekanın
  20. Y

Daha yüksek yazmıyor hiçbir yerde ama belki ben görmemişimdir
Geri