S25 ultra mı İphone 16 pro max mi

Çok telefon alıp denedim keyfine yurt dışı honor magic 7 pro iğrenç bence mikrofonu olsun arayüzdeki mikro laglar olsun video performansı zaten iğrenç çok renkli çekiyor dünyayla alakası yok. Bbk dan vivo ve oppo muazzam bence samsungu falan alt üst eder oppo find x8 pro nun video performansına bayılmıştım oppo senelerdir çok iyi iş çıkarıyor yazılım yağ gibi 1 tane lag yok.
Kendim deneyimlemediğim için honor konusunda çok bir şey diyemeyeceğim. Benimde gönlümde vivo x200 ultra vardı ama kayıt mevzusundan dolayı xiaomi 15 ultra da karar kıldım. Sağolun hocam yorumlarınız için.

Çinli telefon düşünmüyorum sadece bu fiyatlarla hangisini tercih etmek daha mantıklı diye merak ettim

Kendim deneyimlemediğim için honor konusunda çok bir şey diyemeyeceğim. Benimde gönlümde vivo x200 ultra vardı ama kayıt mevzusundan dolayı xiaomi 15 ultra da karar kıldım. Sağolun hocam yorumlarınız için.
Xiaomi 15 ultra da harika zoom konusunda hepsinden iyi olduğunu düşünüyorum elde hissi ekranın o kıvrımı müthiş. Video da hiç test etmedim nasıl video performansı hocam?

Hocam sadece bu iki telefon arasında karşılaştırma yaparsanız sevinirim
Xiaomi 15 ultra da harika zoom konusunda hepsinden iyi olduğunu düşünüyorum elde hissi ekranın o kıvrımı müthiş. Video da hiç test etmedim nasıl video performansı hocam?

Çinli telefon düşünmüyorum sadece bu fiyatlarla hangisini tercih etmek daha mantıklı diye merak ettim
16 pro max yazılımından kararlılığından dolayı çok memnun eder kamerası en kötü koşulda bile harika, Kötü olan tek yanı yok.

kesinlikle 16 pro max.

Dediklerinize birebir katılıyor hocam. Video konusunda ultra geniş açının düşük ışıkta yetersiz kaldığını çok net anlıyorsunuz ve onun dışında şu iphone daki pürüzsüz lens geçişini hala getiremediler (gerçi neredeyse hiçbir firma halledemedi onu) bunlar dışında gayet iyi video performansında. Unutmadan kamera kısmında cihaz hem iyi ısınıyor hemde iyi şarj yiyor ama bu diğer amiral gemisi cihazlardada var diye biliyorum ben.

Ayrıca iphone artık eskisi gibi sadece önemli insanların kullandığı bir ürün olmaktan çıktı
Şu ana kadar çok fazla iphone 16pm gördüm ve gördüklerimin neredeyse hepsine yakını metrobüs gibi toplu taşıma araçlarında insanların ellerindeki ve sadece yılda 2 gün toplu taşıma kullanmama rağmen bu duruma şahit oldum

Dediklerinize birebir katılıyor hocam. Video konusunda ultra geniş açının düşük ışıkta yetersiz kaldığını çok net anlıyorsunuz ve onun dışında şu iphone daki pürüzsüz lens geçişini hala getiremediler (gerçi neredeyse hiçbir firma halledemedi onu) bunlar dışında gayet iyi video performansında. Unutmadan kamera kısmında cihaz hem iyi ısınıyor hemde iyi şarj yiyor ama bu diğer amiral gemisi cihazlardada var diye biliyorum ben.
hepsinde var hocam vivo oppo samsung deli gibi şarj yiyolar apple tarafında daha iyi pil yönetimi olduğunu düşünüyorum. Ama hyperos 3 de kesinlikle bütün sorunları çözecektir xiaomi

Tekno 47 satıcısından 0 telefon alacağım
S25 ultra 39.300 tl
İphone 16 pro max 53.000 tl
Sizce hangisini almalıyım samsung s22 kullanıyorum şu an ve samsung s9 ultra tabletim var
S22 den memnun değilim ayrıca
Hangisini alayım
Başka telefon önerisine açık değilim
s22 kötü zaten s23ten itibaren iyi samsung
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

good lock kullanıyor musunuz
S25u alırdım ben olsam. S24u aldım ilk defa bu yaz. Bayıldım. Bundan sonra U Serisi devam inşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben s25 ultrayı almasını öneriyorum zaten :d azıcık bilgisi olan zaten iphone almamasını bilir ayrıca art niyetli davrandığın için özür bekliyorum
s25 ultra mı z flip 7 mi peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri