S25 ultra mı İphone 16 pro max mi

Kullanan tek bir kişi cevap yazmış bu yüzden kesin karar veremedim telefonda çok işim yok lise öğrencisiyim 10.000 tl benim için büyük bir para kendi param ile aldığım için sıkıntı yaratabilir ayrıca s26U beklersem s27U beklerim S27 çıkınca S28 beklerim ve sonsuz bir döngüye girer s26 nın çıkmasına daha çok uzun süre var yine de görüşlerinizin devamı için bekliyorum hala belki karar değiştiririm
s24u kullanıyorum ihtiyacımı fazlasıyla görüyor. kamera/oyun/şarz olarak çok memnunum.

Kullanan tek bir kişi cevap yazmış bu yüzden kesin karar veremedim telefonda çok işim yok lise öğrencisiyim 10.000 tl benim için büyük bir para kendi param ile aldığım için sıkıntı yaratabilir ayrıca s26U beklersem s27U beklerim S27 çıkınca S28 beklerim ve sonsuz bir döngüye girer s26 nın çıkmasına daha çok uzun süre var yine de görüşlerinizin devamı için bekliyorum hala belki karar değiştiririm
Tekno 47 alacağınız telefonu senenin 4 ayı kullanamayacağınızı biliyorsunuz değilmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam

Tekno 47 alacağınız telefonu senenin 4 ayı kullanamayacağınızı biliyorsunuz değilmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam
Biliyorum 43bin tl fazla vermek yerine başka telefon kullanmak daha mantıklı geldi

Biliyorum 43bin tl fazla vermek yerine başka telefon kullanmak daha mantıklı geldi
Başka bir telefon almak yerine direk xiaomi 15 ultra da alabilirsiniz hocam. Xiaomi de server kaydı açık şuanda.

kız olduğunu ve teknolojiden anlamadığını varsayıyorum otomatik doğal olarak senin gibilerin %100'ü iphone der
ben s25 ultrayı almasını öneriyorum zaten :d azıcık bilgisi olan zaten iphone almamasını bilir ayrıca art niyetli davrandığın için özür bekliyorum

Honor magic 7 pro kamerada gayet iyi işler yapıyor bence. Bbk grup ve Çinli telefon markaları dışında inovativlik yapan kalmadı maalesef. Samsung ve apple bana kalırsa artık sadece para tuzağı olmaya başladılar çünkü önceki nesillerden yeni nesillerine artık hiçbir değişiklik olmuyor çünkü hiçbirşey değiştirmeselerde kullanıcıların telefonlarını alacaklarını biliyorlar.
Ama eğer 2 markadan biri alınacaksa apple daha iyi bir seçenek olur, enazından senelerce optimizasyon konusunda sıkıntı çıkmıyor.
Çok telefon alıp denedim keyfine yurt dışı honor magic 7 pro iğrenç bence mikrofonu olsun arayüzdeki mikro laglar olsun video performansı zaten iğrenç çok renkli çekiyor dünyayla alakası yok. Bbk dan vivo ve oppo muazzam bence samsungu falan alt üst eder oppo find x8 pro nun video performansına bayılmıştım oppo senelerdir çok iyi iş çıkarıyor yazılım yağ gibi 1 tane lag yok.

ben s25 ultrayı almasını öneriyorum zaten :d azıcık bilgisi olan zaten iphone almamasını bilir ayrıca art niyetli davrandığın için özür bekliyorum
Değerli Forum Üyeleri Melisa2013 Adlı Kız Arkadaşımızdan Özür Diliyorum Af Edilmesini Arz Ederim Saygılarımla F4IRFL4Y

Son düzenleme:
Geri