S25 ultra mı İphone 16 pro max mi

Reaksiyon skoru
3
Tekno 47 satıcısından 0 telefon alacağım
S25 ultra 39.300 tl
İphone 16 pro max 53.000 tl
Sizce hangisini almalıyım samsung s22 kullanıyorum şu an ve samsung s9 ultra tabletim var
S22 den memnun değilim ayrıca
Hangisini alayım
Başka telefon önerisine açık değilim

Bu nasıl karşılaştırma hocam? 39.300₺ vs 53.000₺
Başka öneriye de açık değilim yazmışsın, bizim ne önermemizi bekliyorsun bu ikili arasından

Anlayamadım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neticede biri iphone
Hocam s22den memnun kalmamanız normal bataryası çok kötü fakat s25ultra kullandığım en iyi telefon.Sana kalmış bir şey fakat diğer cihazlarında samsung olduğu için bana kalırsa samsung al

40 bine s25 ultra
50 bine 16 pro max ha?
pek güvenli gelmedi

Tekno 47 satıcısından 0 telefon alacağım
S25 ultra 39.300 tl
İphone 16 pro max 53.000 tl
Sizce hangisini almalıyım samsung s22 kullanıyorum şu an ve samsung s9 ultra tabletim var
S22 den memnun değilim ayrıca
Hangisini alayım
Başka telefon önerisine açık değilim
Şuan xiaomi 15 ultra kullanıyorum ve Samsung bayisinde s25 ultra deneyimleme fırsatı geçti elime ve düşüncelerim Samsungun çok bozduğu yönünde. Kavisli ekran gidince telefonun premium luğu bir anda kaybolup cihaz a55 e benzemeye başlamış, kamera desen o da wow diyebileceğin kadar iyi değil. Senelerce apple hater ı oldum ama maalesef çinli markalardan telefon alınmayacaksa apple almak daha mantıklı ama ilk önerim herzaman çinli markalar(xiaomi, Huawei, honor, vivo)

Şuan xiaomi 15 ultra kullanıyorum ve Samsung bayisinde s25 ultra deneyimleme fırsatı geçti elime ve düşüncelerim Samsungun çok bozduğu yönünde. Kavisli ekran gidince telefonun premium luğu bir anda kaybolup cihaz a55 e benzemeye başlamış, kamera desen o da wow diyebileceğin kadar iyi değil. Senelerce apple hater ı oldum ama maalesef çinli markalardan telefon alınmayacaksa apple almak daha mantıklı ama ilk önerim herzaman çinli markalar(xiaomi, Huawei, honor, vivo)
Honor berbat kamera da ama genel olarak bbk Grubundan herhangi bir marka alınır

Kullanan tek bir kişi cevap yazmış bu yüzden kesin karar veremedim telefonda çok işim yok lise öğrencisiyim 10.000 tl benim için büyük bir para kendi param ile aldığım için sıkıntı yaratabilir ayrıca s26U beklersem s27U beklerim S27 çıkınca S28 beklerim ve sonsuz bir döngüye girer s26 nın çıkmasına daha çok uzun süre var yine de görüşlerinizin devamı için bekliyorum hala belki karar değiştiririm

Honor berbat kamera da ama genel olarak bbk Grubundan herhangi bir marka alınır
Honor magic 7 pro kamerada gayet iyi işler yapıyor bence. Bbk grup ve Çinli telefon markaları dışında inovativlik yapan kalmadı maalesef. Samsung ve apple bana kalırsa artık sadece para tuzağı olmaya başladılar çünkü önceki nesillerden yeni nesillerine artık hiçbir değişiklik olmuyor çünkü hiçbirşey değiştirmeselerde kullanıcıların telefonlarını alacaklarını biliyorlar.
Ama eğer 2 markadan biri alınacaksa apple daha iyi bir seçenek olur, enazından senelerce optimizasyon konusunda sıkıntı çıkmıyor.

Geri