S25 Ultra 512 GB vs 16 Pro Max 256 GB vs 17 Pro 256 GB

pili uzun gidiyorsa bir problem yok bence ben olsam birazcık daha beklerim s26 ultra alırım 4.3m antutulu 12-13k geekbench skorlu işlemci
1.4m antutu 5k geekbench işlemcili s23ü 2 yıldır kullanıyorum her sene hızlanıyor one ui geldikçe

Bloatware, bloatware diye sayıp durduğunuz uygulamalar zaten otomatik uyku moduna geçiyor. İsterseniz de silebiliyorsunuz boş yapmayınız.

good lockta bir sürü özellik aktif telefonu hunharca kullanıyorum saniyede 5 uygulama değişirken kasmıyor 120 fps animasyonlar ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunda böyleyse snapdragon elite napar

Ağır olduğuna dair yaptığın bilimsel bir çalışma varsa buyur paylaş.
swift ve linux tabanlı yazılım dillerinde yazılan yazılımları karşılaştırman bile saçma , biri direk apple için özel üretiliyor diğeri bütün android kullanan cihazlar için sence hangisi daha az işlemciyi yoruyordur. en basitinden apple son serilere kadar samsung da kullanılan ramden daha az kullanıyordu nedeni apaçık birinin rame ve işlemciye daha fazla yük bindirmesinden kaynaklı. donanım ve yazılım bilgisi olupta sabit fikri olmayan herkes apple için yapılan ios un daha işlemci ve ram dostu olduğunu söyler zaten araştırmak istersen her yere bakabilirsin. yavaş demiyorum ama biri sırf o çip için üretiliyor diğeri genel bütün çipler için. zaten o sebeple ios ve android eski cihazları karşılaştırsan neden diğerinin 1 2 sene sonra donma kasma yaptığını anlarsın. en basitinden apple her an önbelleği otomatik temizler

swift ve linux tabanlı yazılım dillerinde yazılan yazılımları karşılaştırman bile saçma , biri direk apple için özel üretiliyor diğeri bütün android kullanan cihazlar için sence hangisi daha az işlemciyi yoruyordur. en basitinden apple son serilere kadar samsung da kullanılan ramden daha az kullanıyordu nedeni apaçık birinin rame ve işlemciye daha fazla yük bindirmesinden kaynaklı. donanım ve yazılım bilgisi olupta sabit fikri olmayan herkes apple için yapılan ios un daha işlemci ve ram dostu olduğunu söyler zaten araştırmak istersen her yere bakabilirsin. yavaş demiyorum ama biri sırf o çip için üretiliyor diğeri genel bütün çipler için. zaten o sebeple ios ve android eski cihazları karşılaştırsan neden diğerinin 1 2 sene sonra donma kasma yaptığını anlarsın. en basitinden apple her an önbelleği otomatik temizler
Konu Apple vs Samsung One UI değil. One UI'nin ağır ve hantal olduğuna dair bilimsel bir çalışma yap ve paylaş bekliyorum.

Konu Apple vs Samsung One UI değil. One UI'nin ağır ve hantal olduğuna dair bilimsel bir çalışma yap ve paylaş bekliyorum.
bak baştan söyleyeyim apple her zaman mükemmel demiyorum apple ında berbat olduğu yerler mevcut konuya gelirsek: konuyu kendi anladığın şekilde evriltiyorsun sana önceki yorumumda doğrudan , yavaş değil , cümlesini geçirdim. android in yazılımın doğrudan samsung için olmadığını açıkladım, tekrar söylüyorum AĞIR ANDROİD YAZILIMI ( ağır kelimesi burdaki anlamı bütün cihazlar için ortak işletim sistemi olmasından kaynaklı herseyle uyumlu olsun die cok taraflı yazılım omasıdır. bu yüzden samsung özelinde yapılmamış AĞIR ANDROİD YAZILIMI ) bu nedenle samsung un kullanmasının saçma olduğunu üstelik bunun ESKİ android telefonları özelinde zamanla neden yavaşladığını açıkladım. yetmedi fazlasını da yazayım one ui dediğin yazılım samsung un kişileştirme yazılımı yani hala samsung için doğrudan üretilmeyen linux tabanlı android in üzerine yazıldığınını ( anlamassın die açıklayım burayı da android + one ui yani birbirinin yerini tutmaz ) bu yüzden android yetmezmiş gibi özelleştirmek için one ui kullanması bunu örtbas etmez ( bunu da samsung cihazın hakkında bölümünde hem one uı sürümü hemde android sürümü görünce anlarsın aynı anda kullandığını ) , ayni iki yazılımı aynı donanımda test etseler sonucun tekrardan apple lehine olduğunu anlarsın ama bu mümkün değil çünkü biri kendine ÖZEL çip ve yazılım diğeri ORTAK donanım ve yazılım, ortak bir paydası yok. her şeyi geçtim bu konudaki hiç bir yazımda one ui dan bahsetmedim ama konuyu samsung un ağır ve hantal olduğunu söylediğimi anlatıyorsun burdan bile
burda yazdığımı anlamadığın apacık ortada ( anlasan zaten one uı yada ağır hantal dediğimi söylemezdin en basitinden üstelik YAVAŞ DEĞİL demem rağmen ), bilmediğin şey hakkında yorum yapman ayrı , söylemediğimi söylediğim gibi lanse etmen ayrı.
eğer bir sonuç acıklamam gerekirse one ui ile ilgili, ios hala daha hafif kalır, eğer öyle olmasaydı samsung daha fazla ram ve soğutucu yüzeyine ihtiyac duymazdı zaten. ama nasıl anlamak istiyorsan anla, neyi haklı bulmak istersen iste. apple yaptığı çipe göre yazılımı yazıyor , samsung ise yazdığı yazılıma göre ram ve işlemci seçiyor.

seninde dediğin gibi konu apple ios ve samsung one ui değil konu şu:

'' bu yaşamda 2 şey sonsuzdur biri 2 farklı firmanın rekabeti ve bu 2 ayrı tarafa tapan fan boylar diğeri ise her konuda fikri olup bilgisi olmayan cahillerdir, 1. den emin değilim''
- MehmtÇ ( öğrencim Albert Einstein'den uyarlanmıştır. )

Geri