S25 Ultra 512 GB vs 16 Pro Max 256 GB vs 17 Pro 256 GB

17pro al içinde apple hevesi varsa. Sonradan pişman olursun

256 gb yeter mi şuanda yarısı dolu 256nin pek farkı var mi bilmiyorum depolama olarak

Uygulamalarda herhangi bir kasma takılma yok.
Ama one uı stok Androidin 3 katı kadar. Bloatware yüzünden o kadar hantal ki animasyonlarda takılma var stabillik 0 bazen akıcı bazen değil.
tabletlerde daha da kötü.
Ayrıca One uı 7 tam bir faciaydı çok çok geç kaldı.
S27 serisi çıkınca Samsung s25serisi kullanıcılarının yüzüne bakmayacak şu anda s23kullanıcılarına bakmadığı gibi.
Apple çok daha uzun ömürlü.
Alacaksanız S26 ultrayı bari bekleyin.
Tamamen asılsız bir yorum asıllı olan kısmı muhtemelen One UI7'nin geç gelmesi..

Ama one uı stok Androidin 3 katı kadar. Bloatware yüzünden o kadar hantal ki animasyonlarda takılma var stabillik 0 bazen akıcı bazen değil.
S27 serisi çıkınca Samsung s25serisi kullanıcılarının yüzüne bakmayacak şu anda s23kullanıcılarına bakmadığı gibi.
One UI 6 dan beri S23 kullanıyorum. UI 7 güncellemesinin biraz gecikmesi haricinde hiç bir problem yoktu. Güncel olarak UI 8 yüklü yine en ufak bir sıkıntı yok. Hem tablet hem telefon yağ gibi akıyor. İddia ettiğiniz takılmalarla ilgili kaynak paylaşın yoksa buraya yazması kolay.

Kamere ve hızlı gelen güncellemeler sizin için öncelikli değilse S25 ultra gayet alınabilir bir cihaz.

Yeni serinin ortasından daha çok önceki serisinin amiral gemisini almak daha mantıklı olur gibime geliyor o yüzden 16 pro max diyorum. S25 ultra arasındaki fight'a hiç karışmayım, yıllardır android kullanıyorsanız, iphone bir süre yorar, alıştıktan sonra sizi yormaz ama bu kez de her şeyi rahatça açmaz, bazı uygulama arayüzleri de kötü anlamda farklı olabiliyor. Klişe olacak ama Samsung telefonları hep bir noktadan sonra yavaşlıyor o yüzden Iphone daha uzun gider. Gerçekten üstüne oturup düşünmedim ama 16 yaşına kadar Samsung kullandım, sonra Poco x3 Pro aldım rahat rahat 7 sene kullandım yavaşlama fln olmadı sadece 112GB'nin 110Gb'sini doldurunca takılmalar oluyordu... Rahmetli 2 gün önce vefat etti belki tamir ederim ama içinde önemli bir şey varsa diye bir servise veya tamirciyi gösterteceğim. "Wipe all the data yapmak" istemedim. Büyük ihtimalle benden bozuldu, global de baya sorun yaşayan olmuş ama benimki sorunsuz gidiyordu ama son iki sene telefona pek acımadım... Neyse yani One UI daha çok yönlü fln diyorlar ama büyük ihtimalle o kadar çok yönlü / uygulama olduğu için yavaşlıyor. Ben yine Xiaomi HyperOS lu bir şey almanı isterim android kısmında.

apple dan şaşma

S25 Ultra 512 GB vs 16 Pro Max 256 GB vs 17 Pro 256 GB. Biraz bütçeyi zorlayıp 17 Pro alabilirim. Hangisi daha iyi sizce? iPhone hiç kullanmadım, kullanmak istiyorum. Depolama olarak da sizce 256 GB yeter mi iPhone'larda?
s26 ultra bekliyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işime yarayacak özelliği çok ve samsung ekosistemdeyim eğer samsung almayacak olsaydım xiaomi 17 pro max ya da pro alırdım galiba

globale çıktığında veya çıkarsa

16 Pro Max, one uı kullanan telefon tablet alınmaz.
geçende ipad kullanan arkadaşın tabletten split wiew yapmayı denedim safaride desteklemiyodu aynen ios kardeşim

s23te bile neredeyse tam akıcı 120 fps animasyon verebiliyor telefonun stabil olmadığı yeniden başlattığın an gibi durumlar haricinde
s23e bakılmama nedeni 4 sene güncelleme vermesiydi s24 alan hala çok yani

Son düzenleme:
ben burada snapdragon Apple karşılaştırması yapmıyorum veya Android ios.
Samsung one uı diyorum saf android kıyasla çok hantal kalıyor.
Honor Magic 8 Pro mu 17 pro mu olsaydı honoru önerirdim.
Bu konuda 17 pro derim
insanlar nasıl ağır android yazılımı kullanan samsung u tavsiye eder anlamıyorum android denince akla google telefon gelmeli bence , apple telefon en mantıklısı her yönden tatmin eder pişman etmez

Tamamen asılsız bir yorum asıllı olan kısmı muhtemelen One UI7'nin geç gelmesi..
one ui 6dan 7ye o kadar animasyon geliştirmesini görünce değdi bence

insanlar nasıl ağır android yazılımı kullanan samsung u tavsiye eder anlamıyorum android denince akla google telefon gelmeli bence , apple telefon en mantıklısı her yönden tatmin eder pişman etmez
işlemci var yeterli niye aşırı hafif olsun koy özelliği

one ui 6dan 7ye o kadar animasyon geliştirmesini görünce değdi bence

işlemci var niye aşırı hafif olsun koy özelliği
biri işlemciye göre yazılım yapıyor ve her şeyle uyumlu , diğeri işlemci iyi die telefona hunharca o işlemci için üretilmeyen yazılıma boğuyor. ki apple animasyonları ve kolaylıkları kafi gereği saçmalık yaptığı zoom un gereksizliği en büyük örnektir sanırsam 100km öteden birini merak edip çekmeyeceksiniz aşırı gereksiz pazarlama yolu kamera alınmıyorum gündelik telefon alıyorum oyun oynayacaksanda gidin oyuncu telefonu alın. bu kafa makam aracıyla drift atmaya benziyor. yada spor arabayı dağda bayırda kullanmaya.

Ağır olduğuna dair yaptığın bilimsel bir çalışma varsa buyur paylaş.

a veya m serisi samsung kullanıp bu yorumu yaptığına eminim çünkü eski s serisi telefonlar bile takılmıyor.
ayrıca bende tab s9 ultra da var yağ gibi akıyor

Geri