S25 Ultra 512 GB vs 16 Pro Max 256 GB vs 17 Pro 256 GB

palien

80+
Reaksiyon skoru
1
S25 Ultra 512 GB vs 16 Pro Max 256 GB vs 17 Pro 256 GB. Biraz bütçeyi zorlayıp 17 Pro alabilirim. Hangisi daha iyi sizce? iPhone hiç kullanmadım, kullanmak istiyorum. Depolama olarak da sizce 256 GB yeter mi iPhone'larda?

Yeter, pro max al geç. Bataryası daha iyi.

S25 ultra

16 Pro Max, one uı kullanan telefon tablet alınmaz.

S25 Ultra 512 GB vs 16 Pro Max 256 GB vs 17 Pro 256 GB. Biraz bütçeyi zorlayıp 17 Pro alabilirim. Hangisi daha iyi sizce? iPhone hiç kullanmadım, kullanmak istiyorum. Depolama olarak da sizce 256 GB yeter mi iPhone'larda?
Oneplus 13 tavsiye ederim

25 ultra kullanıyorum bende tam senin gibi düşünüyordum iPhone 17 alacaktım hatta son anda uyguna samsung düştü onu aldım. ilk iPhone alacaktım, sonra bir iki deneme şansım oldu iş telefonu iPhone olunca evet çok güzel cihaz ama ben okadar para vermek istemedim memnunum telefondan watsap da ufak bir bug var samsung da olabiliyor bazen böyle bataryası güzel kamerası baya hoşuma gitti. Oyun performansı güzel tavsiye olarak değil ama ben Android insanıyım ya sende öyle düşünüyorsan bir fikir verebilir

Takılıyo kasıyo falan de bir de tam olsun
Uygulamalarda herhangi bir kasma takılma yok.
Ama one uı stok Androidin 3 katı kadar. Bloatware yüzünden o kadar hantal ki animasyonlarda takılma var stabillik 0 bazen akıcı bazen değil.
tabletlerde daha da kötü.
Ayrıca One uı 7 tam bir faciaydı çok çok geç kaldı.
S27 serisi çıkınca Samsung s25serisi kullanıcılarının yüzüne bakmayacak şu anda s23kullanıcılarına bakmadığı gibi.
Apple çok daha uzun ömürlü.
Alacaksanız S26 ultrayı bari bekleyin.

Uygulamalarda herhangi bir kasma takılma yok.
Ama one uı stok Androidin 3 katı kadar. Bloatware yüzünden o kadar hantal ki animasyonlarda takılma var stabillik 0 bazen akıcı bazen değil.
tabletlerde daha da kötü.
Ayrıca One uı 7 tam bir faciaydı çok çok geç kaldı.
S27 serisi çıkınca Samsung s25serisi kullanıcılarının yüzüne bakmayacak şu anda s23kullanıcılarına bakmadığı gibi.
Apple çok daha uzun ömürlü.
Alacaksanız S26 ultrayı bari bekleyin.
Apple'ın çok daha uzun ömürlü olduğu bilgisini nereden geliyor peki. S23 ultradan beri snapdragon mükemmel işlemciler üretiyor.

Apple'ın çok daha uzun ömürlü olduğu bilgisini nereden geliyor peki. S23 ultradan beri snapdragon mükemmel işlemciler üretiyor.
ben burada snapdragon Apple karşılaştırması yapmıyorum veya Android ios.
Samsung one uı diyorum saf android kıyasla çok hantal kalıyor.
Honor Magic 8 Pro mu 17 pro mu olsaydı honoru önerirdim.
Bu konuda 17 pro derim

Geri