Arama sonuçları: *

• Users: ThyKe
  • Order by date
  1. ThyKe

Kingston Ram Sorunsuz Çalışır mı

https://www.epey.com/bellek-ram/kingston-fury-beast-kf432c16bb1-16.html https://www.epey.com/bellek-ram/kingston-beast-kf432c16bb-16tr.html Bu iki ram sorunsuz bir şekilde çalışır mı. Üstteki elimde olan alttaki olanı almayı düşünüyorum. Dual channel da bi sıkıntı olur mu? Anakart Asus Prime...
  2. ThyKe

Ekran kartı değiştim renkler patlıyor

hdmi ile bağladım dijital vibrance 100 yaptım ek olarak aydınlatmayı falan acınca gene oldu normal ayarları değişmeden 100 yapınca olmuyor ama diğer renk ayarlarını elleyince gene oluyor monitörde aynı şekilde televizyonda. 1720363571 monitör eski olunca diğer ayarlarıda açmam gerekiyor cok...
  3. ThyKe

Ekran kartı değiştim renkler patlıyor

1050ti ekran kartından 1650 ekran kartına geçtim ve renkler patlamaya başladı ddu dan ekran kartının eski sürümünü falan temizledim ama işe yaramadı. Nvidia denetim masasından Dijital Vibrance düşürünce düzeliyor ama o zamanda canlı olmuyor. Vga kablo hdmi dönüştürücü ile bağlı ekran kartına.
  4. ThyKe

HDD TAKINCA PC AÇILMIYOR

Açıldı hdd takılı iken bi sıkıntı gözükmüyor şuanlık 1718132803 Denemiştim onu bi sıkıntı olmadı ama yeniden başlatınca başlatmamıştı 1718132890 Şuanlık bir sıkıntı gözükmüyor yeniden başlattım falan çalıştı. Bişey olursa size cevap olarak yazarım teşekkürler yardımınız için
  5. ThyKe

HDD TAKINCA PC AÇILMIYOR

Attım fotoda var onlar çıkıyor ordada 1718132273 .
  6. ThyKe

HDD TAKINCA PC AÇILMIYOR

Buyrun
  7. ThyKe

HDD TAKINCA PC AÇILMIYOR

Hdd takılı iken mi takılı değilken mi atam
  8. ThyKe

HDD TAKINCA PC AÇILMIYOR

Bilgisarayımda 50 gbm2 ssd var ve ayriyetten 1 tb hdd vardı ama hdd son 1 haftadır takılıyken pc acılmıyor asus yazısı yükleniyorda kalıyor 2-3 senedir hiç bir sorun yoktu çalışıyordu. HDD içinde 400 gb sadece videolar var oyun videoları başka bişey yok.
  9. ThyKe

Nvidia Geforce Experince Kayıt Ses Ayarlama

Nvidia geforce experince kayıtı başlatıyorum ama oyun sesini kaydetmiyor. Windows ses ayarlarında Nvidia Contanier ayarlı ama olmuyor. Yeni kulaklığa geçince oldu Razer Blackshark v2 x 7.1 Software kullanmam gerekiyor kulaklık diğer türlü düzgün ses vermiyor.
  10. ThyKe

Çözüldü✓ 1660 Super için 650 watt psu yeterli mi?

Tamamdır teşekkürler 1709918540 Birde önere bileceğin Pci express kablosu var mı acaba ?
  11. ThyKe

Yaklaşlık 5-6 senedir
  12. ThyKe

Patlama bozulma ekran kartı zarar görür mü ?
  13. ThyKe

1050 ti ekran kartım var ve arkadaşım evga 1660 super sc ultra ekran kartı verecek psu 650 watt ama everest bir sıkıntı olur mu
  14. ThyKe

Windows boot manager

Herhangi bi dosya falan silinir mi diskten ? 1706898537 Bide Windows yükleme derken pek olarak anlamadım da biraz açar mısın?
  15. ThyKe

Windows boot manager

Bu hatayı bugün aldım ve nasıl çözeceğimi araştırdım ama çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz? Anakart Asus Prime B350M-K
  16. ThyKe

speedtestte internet 5 mbps oyun yüklerken 500 kb

internet speed testte 5 mbps alıyor oyun yüklerken 500 kb sorun nedir bilen var mı ?
  17. ThyKe

bilgisaray çalışıyor ekran acılmıyor

denedim olmadı 1591300024 ahmet kablo bozuk değil çalışıyor
  18. ThyKe

bilgisaray çalışıyor ekran acılmıyor

Bilgisarayım açılıyor ekran gelmiyor sinyal yok diyor Çözüm olarak ramleri silgi ile sildim bios pilini cıkardım taktım hdm kablosunu ana karta taktım ram yerlerini değiştim ama düzelmedi youtubede bunlar yazıyordu yaptım olmadı başka çözüm var mı? Monitöe daag önce çalışıyordu
  19. ThyKe

Çözüldü✓ hard disk im 1 tb ama PC de 500 gb gözüküyor

pc toplama geldiğinde beri öyle idi pc acınca bakarım teşekkür ederim hepinize bu arada
  20. ThyKe

Çözüldü✓ hard disk im 1 tb ama PC de 500 gb gözüküyor

bilgisaraya girince tek 1 tane gözüküyor oda 500 gb 1590360306 var oda 500 gb gözükğyor var 500 gb gözüküyor
Geri